Sokszor kapom azt a kerdest, hogy miert oltozok fel olyan szepen az egyetemen, nem ertem, miert kellene csunya cuccokban jarjak, ha vannak szepek?
Nem vagyok soha olyan huh de nagyon kioltozve, legtobbszor egy fekete lapostalpu bokacsizma van rajtam egy leggings-szel, farmerrel valami blezerrel meg egyszinu toppal + valami szebb sal, illetve a masik veglet, hogy valami fekete egyberuha/szoknya szinten blezerrel, kardigannal meg fekete harisnya...
Igaz, nem agyonnyuzott cuccok, hanem minosegibbek, amik tobbet kibirnak, mint egy szezon...
Ha meg nem öltözik fel valaki csinosan, akkor meg arról írnak ki kérdést, hogy egyetemre miért nem járnak a lányok/nők elegánsabb ruhákban?:D
Mindig lesz valaki, akinek nem fog tetszeni ahogy kinézel, lehet ők pont a kényelmesebb viseletet szeretik, vagy éppen irigyek, ne törődj velük. Gondold el, én középiskolába járok 21 évesen (nem buktam, egyszerűen csak érettségi után 3 éves képzésen ragadtam) és mikor blézert meg bokacsizmát veszek fel, vagy egyszerűen csak kontyba kötöm a hajam, mindenki megbámul :D
Hat persze!
Hisz ez egy egyetem!
Kijar a tisztesseg akar a szinhaznak...
Ugyanebben a cipőben járok,annyi különbséggel,hogy néha magassarkút is veszek fel.
Én sem járok bulizni, de imádom a nöies darabokat.
Engem szóltak már meg primitív, szabadidös, trottyos gatyás nő is emiatt..pedig szerintem ez csak ízlés kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!