Nagyon gáz aki csak kínai cuccokban és nem márkás cuccokban?
Hát... A new yorker, C&A, Takko, Springfield stb helyeken is lehet kapni 1000-2000 forintért elég jó pólókat amik nincsenek teli nyomva írással meg jelekkel hanem egyszerű pólók.
A farmerek pedig lassan ugyan olyan árban lesznek sőt... mint ha egy ilyen üzletben vennéd meg.
Ott is vannak jó ruhák.
Ha ebben az árkategóriában akarsz maradni nézz be turikba, főleg olyanban ahol kilóra adják a ruhát, ha van időd bemenni bálabontás reggelén nagyon jó cuccokat lehet szerezni kínai ár alatt (általában 3000-4000Ft/kiló áron adják egy póló meg 10-15 deka)
Nálunk a retro üzletben ugyan az a felhozatal mint a mellette lévő kínaiban csak +5000 drágább. Tiszta vicc és nem érti a tulaj miért nincs forgalom.
Amúgy. A kinai az azért gagyi mert tiszta csiribiri az egész. Én ezért nem vásárolok ott. A nadrágok meg kb ugyan annyi max 1-2 ezer a különbség de nincsen mondjuk egy h&m vagy c&a gatyának gagyi érzete.
Egyébként nekem nem azzal van bajom hogy kínai hanem azzal hogy túldíszített és ettől gagyi. De szerintem onnan is fel lehet öltözni jól. Legyen stílusod aztán minden jo 😉
Ja és most vannak a nyárvégi akciók gyerünk vásárolni minden sokkal olcsóbb 😍
A plázás boltok cuccainak java is ázsiából származik. Ha a sportboltokban megnézed pár drágább cipő címkéjét azokban is ázsiai ország szerepel származási helyként.
Ha tudsz öltözködni akkor a kínai boltokban is találsz megfelelő ruhát. Kerüld azt aminek olcsó hatású az anyaga, giccses vagy egy halom angol felirat van rajta (gyakran helytelen vagy értelmetlen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!