Milyen színű, milyen fazonú dolgokkal kombináljak egy ilyen csizmát az egyetemen?
Figyelt kérdés
Szeretnék csinos lenni, de nem r.ibanc kategória. Mivel hordjam akkor [link] a valóságban bézs színű, fordítottbőr2016. szept. 20. 19:04
1/8 anonim válasza:
Hát, ha nem akarsz az a kategória lenni, akkor felejtsd el ezt a csizmát
2/8 anonim válasza:
Tényleg így néz ki a csizma egyébként élőben is a színt leszámítva? ilyen vékony sarokkal? Ha igen akkor mindenképp valami visszafogott ruhadarabokkal vedd csak fel ha tényleg nem akarsz közönséges hatást kelteni
3/8 anonim válasza:
hát ez szerintem sehogysem való egyetemre..
4/8 A kérdező kommentje:
Miért nem? Semmi extra nincs benne.
2016. szept. 20. 20:06
5/8 anonim válasza:
Én ezt nem tudom elképzelni csinosnak és elegánsnak, tök mindegy mit veszel fel hozzá. Egyetemre nem való, ilyet a kiéhezett 30+os egyedülálló nők illetve a sarkon dolgozó "hölgyek" szoktak viselni...
6/8 anonim válasza:
Valamikor 15 evvel ezelott meno lett volna
Izlestelen.
7/8 anonim válasza:
Fekete nadrág, ami testhez simuló, de nem fényes, egyszínű, díszítés nélküli és egy csizmához hasonló bézs tunika amit el tudnék képzelni hozzá. Szolid smink, haj és kevés ékszer.
8/8 anonim válasza:
Fekete nadrág és egy ilyesmi színű hosszú ujjú tunika? Esetleg ezt tudnám elképzelni, de én nem járok/járnék ilyenekben, szerintem ez már túl sok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!