Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen színű, milyen fazonú...

Milyen színű, milyen fazonú dolgokkal kombináljak egy ilyen csizmát az egyetemen?

Figyelt kérdés
Szeretnék csinos lenni, de nem r.ibanc kategória. Mivel hordjam akkor [link] a valóságban bézs színű, fordítottbőr
2016. szept. 20. 19:04
 1/8 anonim ***** válasza:
31%
Hát, ha nem akarsz az a kategória lenni, akkor felejtsd el ezt a csizmát
2016. szept. 20. 19:10
 2/8 anonim ***** válasza:
Tényleg így néz ki a csizma egyébként élőben is a színt leszámítva? ilyen vékony sarokkal? Ha igen akkor mindenképp valami visszafogott ruhadarabokkal vedd csak fel ha tényleg nem akarsz közönséges hatást kelteni
2016. szept. 20. 19:43
 3/8 anonim ***** válasza:
73%
hát ez szerintem sehogysem való egyetemre..
2016. szept. 20. 20:05
 4/8 A kérdező kommentje:
Miért nem? Semmi extra nincs benne.
2016. szept. 20. 20:06
 5/8 anonim ***** válasza:
70%
Én ezt nem tudom elképzelni csinosnak és elegánsnak, tök mindegy mit veszel fel hozzá. Egyetemre nem való, ilyet a kiéhezett 30+os egyedülálló nők illetve a sarkon dolgozó "hölgyek" szoktak viselni...
2016. szept. 20. 20:10
 6/8 anonim ***** válasza:

Valamikor 15 evvel ezelott meno lett volna

Izlestelen.

2016. szept. 20. 22:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Fekete nadrág, ami testhez simuló, de nem fényes, egyszínű, díszítés nélküli és egy csizmához hasonló bézs tunika amit el tudnék képzelni hozzá. Szolid smink, haj és kevés ékszer.
2016. szept. 21. 08:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Fekete nadrág és egy ilyesmi színű hosszú ujjú tunika? Esetleg ezt tudnám elképzelni, de én nem járok/járnék ilyenekben, szerintem ez már túl sok. :)
2016. szept. 21. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!