Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek az sok, ha havi...

Szerintetek az sok, ha havi 60-70 ezret koltok ruhakra? 17/f

Figyelt kérdés
2016. okt. 12. 17:18
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
60%
Nem értem miért kell rögtön leidiótázni a másikat, csak mert nem egy olyan esettel találkozott, hogy igenis ilyen fiatalon dolgozott és volt elég pénze. Na mindegy, nem állok le alacsony IQ szintűekkel vitatkozni, elég nagy baj lehet kevés ésszel élni viták nélkül is;)
2016. okt. 12. 19:08
 12/28 anonim ***** válasza:
52%

Tudod ,két féle emberből válaszhatunk!

1. Aki dicsekszik az csakis csak Páva gyerek!

2. Ha tényleg dolgozol,és ilyen jól keresel akkor minek tetted fel ezt a kérdést h sok e a ruhákra ez az összeg . Mert az ilyen ember át tudja látni a dolgok terét ......hmm....gyanús.....

Tehát vagy egy net csicska vagy egy kamugép vagy !

Részemről ennyi csicskagyerek......

2016. okt. 12. 19:08
 13/28 anonim ***** válasza:
Te idióta, áruld már el, hogy hol tud dolgozni egy 17 éves, ahol keres annyit, hogy CSAK RUHÁRA tudjon ennyit költeni! Mérnök esetleg? Ahhoz diploma kell. Vállalkozó? Ahhoz még nem nagykorú. Na, ha te ilyen IQ bajnok vagy, idiótácskám, áruld már el, mi az a munkakör, ahol 17 évesen ennyit lehet keresni!
2016. okt. 12. 19:15
 14/28 Sunshinedoll ***** válasza:

Nekem, sok, de ha te megengedhetsz magadnak ennyit (és tök mindegy, honnan, senkinek semmi köze ahhoz, hogy egy 17 éves milyen mértékben finanszíroznak a szülei), akkor költs annyit.

Én fölöslegesnek tartom, bár függ attól is, mennyire márkás cuccot veszel, mert mondjuk nem mindegy, hogy két pár csizmát veszel, vagy tök fölöslegesen 30 pólót :D

2016. okt. 12. 19:27
 15/28 anonim ***** válasza:

13!!!!

Gondoltam h nem dolgozik ha nem tűnt volna fel ez egy Kamu kérdés!!!!

Idióta meg te vagy , te agyon sz* rozott f* sz ember

2016. okt. 12. 19:36
 16/28 anonim ***** válasza:
0%
Ki a fa.sz szólt hozzád, 15-ös ba.romarcú?!?
2016. okt. 12. 19:40
 17/28 anonim ***** válasza:

De sok nyomorék válaszoló van.

De hogy a kérdésre valaszoljak: igen sok de ha valaki megteheti akkor tegye.

Ha megtehetnem elkoltenek ennyit de 3 gyerekem van és sok kiadásom.

De ha belefer a keretbe, veszek magamnak ruhákat cipőket stb. Természetesen nem kinaibol és nem turibol hanem normális helyekről.

2016. okt. 12. 20:47
 18/28 anonim ***** válasza:

Augusztus közepe felé, már kiírtad ezt egyszer... Akkor még csak 30-40 ezer volt. Fizuemelés volt?

Akkor gizdázz, ha majd keményen megdolgozol érte.

De tessék, itt a válasz...

Én Retro Jordan cipőket gyűjtök, ritkaságokat is. Van, hogy havonta 60-70 ezer, van hogy két-három hónap, néha fél évig nem veszek egyet sem. Ezeknek párja ennyi. Viszont én 34 évesen, szakácsként, 15 órában szopok egy olyan durva konyhán, ahonnan te valószínűleg 3 másodperc után sírva menekülnél... Én megérdemlem, mellesleg egy férfinak kell egy hobbi. Engem nem érdekelnek annyira az autók, nincs is, szóval erre költök.

Szóval, kinek, mi a sok? Az első néhány cipőmnél egy haverom olyan jóindulatúan megjegyezte, hogy - De jól megy!

Erre én. - Nekem megy jól? Te most vettél egy Focust, 1 milláért, és nekem megy jól?

Kinek, mi fontosabb. Nekem az összes cipőm ér kb fél millát. Valakinek az autója ennyi, plusz a benzin, szerviz és egyéb fenntartási költségek. Tudom más a két kategória, de mindkettő elvisz ahová akarom, és igazából az anyagi helyzet miatt hoztam fel hasonlatként.

Csak egy dolgot tanácsolnék neked. Nőjj fel!

2016. okt. 12. 20:51
 19/28 A kérdező kommentje:
Miért ne lehetne dolgozni 17 évesen? Faterom cégénél dolgozok néha diákmunkát,amikor időm engedi. Mert ugye még jelenleg középiskolába járok informatika (programozó,szoftverfejlesztő).
2016. okt. 12. 21:47
 20/28 anonim ***** válasza:
Öcsi-öcsi, álmodozás az élet megrontója.
2016. okt. 12. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!