Szerintetek az sok, ha havi 60-70 ezret koltok ruhakra? 17/f
Csak szeretnél te kis csóri!
Max a nyálas szüleid adnak neked pénzt te!
Ne nagyzol mán itt páva gyerek
17 évesen is lehet önállónak lenni és dolgozni, nem kell rögtön leoltani hogy biztosan a szülei pénzelik (ez is megeshet, de nem kéne előítélesnek lenni)
Erre a kérdésre elég megoszlóak lesznek a válaszok, hiszen mindenkinek más a pénztárcája és az értékrendje.
Nekem speciel, igenis sok, évente nem költök ennyit ilyen dolgokra. Nem csak azért, mert az anyagi helyzetem nem engedi, hanem egyszerűen fölöslegesnek tartom. Feltételezem márkás cuccokat veszel újonnan az üzletből, én viszont ugyanezeket párszáz ft-ért turiból...Nem érzek különbséget sem szégyent, így ha tehetném se szánnék ennyit ruhákra. Ha lenne havi 60-70 ezrem amit "eltapsikolhatok" akkor inkább adományoznám menhelyeknek és beteg gyerekeknek, valamint a jövőmet építgetném belőle, mert ruhákból nem lesz lakásom, autóm, jogsim, saját üzletem és semerre nem haladnék a szakmámban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!