Ciki már holnaptól térdcsizmát hordani, ha ilyen fos marad az idő?
Figyelt kérdés
2016. okt. 4. 09:18
1/6 anonim válasza:
12 fok felett ciki térdcsizmát hordani, szóval a következő napok várható időjárását figyelembe véve a jelenlegi helyzet:
kedd - ciki
szerda - necces
csütörtök - nem ciki
péntek - necces
szombat - ciki
vasárnap - ciki
És ahogy látom, az utána következő napokban is ciki lesz. Kivéve persze, ha jó nő vagy, akkor 18 fok alatt már nem ciki.
2/6 anonim válasza:
Egyébként most jövök rá, hogy mennyire furcsa már, hogy a ciki legalább a 90-es évek eleje óta stabilan benne van a szlengben, és nem akar kikopni. Ez mitől lehet? Mert ez a szó már elhangzott olyan mondatban is, hogy "Ciki lenne az őseimtől megkérdezni", de az őseim szót utoljára 1994-ben Mágenheim Julcsitól hallottam a Szomszédok c. tévésorozatban.
3/6 anonim válasza:
Nem ciki. De azért fura.
Annyira azért nincs hideg.
Én bokacsizmában vagyok, mert cipőben már fázom, de hosszú csizmát még nem húznék.
4/6 anonim válasza:
lol. már mindenki csizmát, síkabátot vesz fel még bentre is. ez már a sokadik ilyen kérdés.
5/6 anonim válasza:
Én már most bakancsban járok mindenhova mert itt nagyon pocsék idő van. Szóval mért lenne ciki?
6/6 anonim válasza:
4: igen, mert nálunk pl. 17 fok van, és nem fizikai munkát végzek, hogy legalább az felmelegítene. Kintre kevesebb ruha kell, mint bentre, olyan hideg ez az épület, ahol dolgozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!