Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon fontos, holnaptól van már?

Nagyon fontos, holnaptól van már?

Figyelt kérdés
Kedden mennék arénába.Mivel elég messze lakok nem tudok sűrűn feljárni és arra lennék kíváncsi hogy láttam Pull&Bear oldalán hogy már csomó minden le van akciózva. Szerintetek ma(kedd) már le lesznek akciózva? Mert ha nem akkor Premier Outlets. Köszönöm mindenkinek!:)

2011. dec. 27. 00:20
 1/2 anonim ***** válasza:
48%

Már vannak akciók. De premiert nem alyánlom mert sokkal drágább minden mint a WestEnd-be és Arenaba,ezt saját tapasztalatból mondom.

Remélem nem késtem még el.XD

2011. dec. 27. 11:26
 2/2 A kérdező kommentje:

Fúú.. végül elmentem :) Levoltak akciózva,egész jó dolgok vannak,viszont rengetegen vannak,nagyon sok dolgot elkapkodtak,szanaszét minden ruhák a földön és a hatalmas sorról nem is beszélve. Nagyon gázos volt az egész. Próbálni szintén nem tudsz mert mire van egy szabad fülke az kb háromnegyed óra..szóval vészes volt.

Köszönöm a választ!:)

2011. dec. 27. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!