Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyire gáz egy lányon egy...

Mennyire gáz egy lányon egy ilyen nadrág?

Figyelt kérdés

[link]

Nagyon-nagyon megtetszett ez a nadrág, viszont ez férfiaknak van. :/ Bármennyire kerestem, nem találtam női szabásút belőle.

Mennyire nézne ez ki hülyén egy nőn? Nagyon látszana, hogy férfi szabású?

24 éves vagyok, és nem igazán vagyok sovány, sőt...

Köszi előre is a válaszokat!

2016. szept. 21. 17:16
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Van mérettábla, és vannak szaggatott farmerjeim, azok nem vágnak be.

Mindenesetre azt hiszem, így látatlanban tényleg butaság lenne. Majd biztos találok valahol hasonlót, amit esetleg fel is tudok próbálni. :/

Köszi a válaszokat!

2016. szept. 21. 20:30
 12/20 anonim ***** válasza:

Szerintem pont hogy nem vágna be. A férfi gatyáknak elöl egy picit bővebbre van szabva, hogy a szerszámnak legyen jobban helye. Mivel neked ilyen "valószínűleg" nincs, ezért az arra fenntartott hely inkább lesz buggyos, mint feszes. De szerintem egyáltalán nem lesz vészesen bő, mert túl sok helyet azért nem szoktak hagyni, meg eleve sztreccses anyagúak, szóval hozzád fog idomulni. :)

Ha arányosan vagy picit teltebb, akkor szerintem jól fog állni, esetleg érdemes lesz a szárát egy kicsit még beszűkíteni, ha nem elég passzos. De az hogy fiú gatya, ne zavarjon, attól állhat jól rajtad is. Pasiként én is hordok női skinny farmerokat, mert én meg vékonyabb alkat vagyok, és az általad linkelt fazonok nem feszülnek a lábamra normálisan, és úgy meg olyan mintha nagy lenne rám, szóval nem az igazi. Női skinnyből meg mindig kapok olyat, ami még a bokámnál is rendesen feszes ahogy kell, és amúgy meg fazonra simán hordható fiúként is, max a farzsebe szokott árulkodni hogy női skinnyről van szó. De összességében jól állnak a csajok szerint is. :)

F

2016. szept. 21. 21:04
 13/20 anonim ***** válasza:

Amikor a kérdésre rámentem nem olvastam semmit csak a linkre kattintotam és azt hittem hogy ez női nadrág:DD

nem gáz :D

f

2016. szept. 21. 21:07
 14/20 anonim ***** válasza:

Gyönyörű darab...

Mint aki felszántotta az aszfaltot és elvérzett.

2016. szept. 21. 21:22
 15/20 A kérdező kommentje:

Az értelmes válaszokat köszi, ment a pozitív. :)

Aki a gatyát és az ízlésemet jött leszólni, az vagy tanuljon meg kérdést értelmezni, vagy sajnálom, ha attól gondoljátok magatokat faszának, ha noname emberként nonme embereknek szóltok be interneten. Ez elég vicces. :D

2016. szept. 22. 01:11
 16/20 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz egyáltalán,ma a töke részénél fogyókúra kicsit lógni,de biztos jól állna amúgy.
2016. szept. 22. 04:32
 17/20 anonim ***** válasza:

....

Csak azért rendelnél pasi gatyát, mert nem találsz kivágott nadrágot?!

Annyi kretén van...mindenki mindent megvenni akar, de kis kreativitással TE is csinálhatsz.

A kreativitás kihaló dolog az emberiségben.

23-N

2016. szept. 26. 16:32
 18/20 anonim ***** válasza:
Szia! Ha magadnak akarsz tetszeni akkor hord! Nekem ferfikent kifejezetten taszito,ha egy no nadragot hord! Legalabb annyira tartom vonzonak egy non a nadragot,mintha ti latnatok egy pasit magassarkuban es miniszoknyaban! Nem bantaskent mondom,de biztos nem leszel benne feltuno!
2016. szept. 28. 17:19
 19/20 A kérdező kommentje:

#17 Ezt hol olvastad? :D Én vagyok a kretén, mert te valamiből erre a következtetésre jutottál? LOL

Nem a kivágás a lényeg, hanem egyben a nadrág. Bocs, hogy nem tudok ugyanilyet varrni magamnak. :D

#18 Nem is szeretnék feltűnő lenni, nem azzal a céllal venném, szimplán tetszik. Megvesznék, ha pl. szoknyát kellene hordanom. Vagy félreértettem valamit? En bloc ne hordjon egy nő nadrágot, vagy csak férfi nadrágot ne? Mert utóbbit még talán meg is értem.

2016. szept. 28. 19:43
 20/20 A kérdező kommentje:
Ja, és még #17-es, annyit hozzád... kihaló dolog a kreativitás? Lehet. De addig ne ítélj, amíg pl. fogalmad sincs, mit dolgozom. :) A kreativitásból élek. :)
2016. szept. 28. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!