én 42 kg vagyok, és tuti lógnak :D viszont ha nem vagy sovány, nem bántásból, akkor szerintem jobban állna neked :) pláne h ilyeneket 50 kg-os pasik hordanak :D
2016. szept. 21. 17:38
2/20 A kérdező kommentje:
Mármint... bocsi, nem igazán értem. :D Mik lógnak? :D
2016. szept. 21. 18:02
3/20 anonim válasza:
úgy akartam írni, hogy lógna :DDDDD a nadrág xD mivel nem teljesen szűk :)
2016. szept. 21. 18:15
4/20 A kérdező kommentje:
Jaaa, értem, köszi! :D Rajtam tuti nem lógna, csak nem tudom, ennek ellenére mennyire látszana, hogy ez alapjában véve mégis csak egy férfi nadrág. Egyébként nem öltözködöm túl csajosan, alapból farmer, póló, tornacsuka a stílusom, szóval inkább a lazább. Csak még sosem hordtam kimondottan férfi szabású nadrágot. Nem tudom, kényelem szempontjából pl. milyen lenne.
2016. szept. 21. 18:41
5/20 anonim válasza:
Én is nagyon sovány vagyok, rajtam is lógna :D :D de csak azt tudom javasolni mint az első, ha pont rád passzol, akkor nem gáz :)
2016. szept. 21. 18:49
6/20 anonim válasza:
hát ez a gatya eleve nagyon ízléstelen és ocsmány. ha meg kövér vagy, akkor pláne ne vedd fel, és nem az a legnagyobb gond vele, hogy férfi..
2016. szept. 21. 19:05
7/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy passzol-e rám, mert külföldről rendelném. Előrébb lennék vele, ha boltban fel tudnám próbálni nyilván, de egyelőre minden csak elméletben létezik ezzel kapcsolatban. :D
2016. szept. 21. 19:20
8/20 A kérdező kommentje:
#6-os, gondolom, ezt szeretted volna írni: "Nekem személy szerint nem tetszik ez a nadrág, de ugye ízlések és pofonok. Ha pedig húsosabb vagy, lehet, hogy alapból nem is állna jól rajtad."
Mindenesetre nagyon kemény vagy és menő, igazán odamondtad... :D XD Ha esetleg mégis amellett döntenék, hogy veszek, írj már egy városnevet, arra majd nem járok benne, nehogy bántsam a szépérzékedet.
2016. szept. 21. 19:25
9/20 anonim válasza:
Netről rendelve még kockázatosabb, nem tudod, hogy a méret tényleg jó-e, stb, és nem biztos, hogy jól állna, mivel telt vagy, a szaggatásnál bevág, stb.
2016. szept. 21. 19:44
10/20 anonim válasza:
Mindenhogy gáz, mert hacsak nem egy fejlődés előtt lévő bakfislány alkatával rendelkezel, nem fog passzolni.
Ha vékony vagy, akkor lóg rajtad.
Ha nem vagy kifejezetten karcsú, akkor pedig hurkákat vág majd a derekadba, ami nem igazán nevezhető ízlésesnek vagy előnyösnek.
És igen, nagyon látszana, hogy férfi szabás. Nem véletlen van az máshogy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!