Ciki kabátot venni reggel?
Figyelt kérdés
Hajnalban indulok dolgozni és a pulcsi már kevésnek bizonyult ma reggel. Ciki ha felveszek egy vastagabb átmeneti kabátot? Nem téli kabát de nem is kifejezetten vékony darab. Senkin nem láttam még olyasmit.2016. szept. 21. 15:41
11/14 anonim válasza:
Nem ciki. Az a lényeg, meg ne fázz. Én ma Okj-tanfolyamra [link] kabátban megyek, lucsokban ugyse nagyon jó a fehér, mert koszolódik. A rosszindulatú megjegyzések ne izgassanak.
12/14 anonim válasza:
Miért lenne ciki? Ha fázol, az lerontja a közérzeted, az egészséged, az sokkal cikibb. Nyár elején huszonnyolc fokban, tűző napon is láttam nem egy, nem két kabátos embert.
13/14 A kérdező kommentje:
Köszi a választ mindenkinek. Szóval az van hogy lerohadt rólam a kabát pedig fél5-kor indulok reggel. Úgy néztem ki mint aki síelni megy. :D
2016. szept. 22. 15:16
14/14 A kérdező kommentje:
Kedves 1. válaszoló köszi hogy bevédtél tökre egyetértek veled :)
2016. szept. 22. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!