Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ciki kabátot venni reggel?

Ciki kabátot venni reggel?

Figyelt kérdés
Hajnalban indulok dolgozni és a pulcsi már kevésnek bizonyult ma reggel. Ciki ha felveszek egy vastagabb átmeneti kabátot? Nem téli kabát de nem is kifejezetten vékony darab. Senkin nem láttam még olyasmit.
2016. szept. 21. 15:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki. Az a lényeg, meg ne fázz. Én ma Okj-tanfolyamra [link] kabátban megyek, lucsokban ugyse nagyon jó a fehér, mert koszolódik. A rosszindulatú megjegyzések ne izgassanak.
2016. szept. 22. 06:11
 12/14 anonim ***** válasza:
Miért lenne ciki? Ha fázol, az lerontja a közérzeted, az egészséged, az sokkal cikibb. Nyár elején huszonnyolc fokban, tűző napon is láttam nem egy, nem két kabátos embert.
2016. szept. 22. 08:55
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszi a választ mindenkinek. Szóval az van hogy lerohadt rólam a kabát pedig fél5-kor indulok reggel. Úgy néztem ki mint aki síelni megy. :D
2016. szept. 22. 15:16
 14/14 A kérdező kommentje:
Kedves 1. válaszoló köszi hogy bevédtél tökre egyetértek veled :)
2016. szept. 22. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!