Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, Ti holnap reggel csak...

Lányok, Ti holnap reggel csak simán blézerben szoknyában mentek érettségizni, vagy kabátot is vesztek fel?

Figyelt kérdés
Nekem 6.20 kor kell indulnom.
2015. máj. 3. 11:44
 1/6 anonim ***** válasza:
7kor indulok, most úgy gondolom, nem veszek kabátot, de én egyáltalán nem vagyok fázós, sőt... Reggel meglátom milyen idő lesz, de nagyon nem szeretnék még egy kabátot is cipelni.
2015. máj. 3. 11:46
 2/6 anonim válasza:
Én szerintem veszek majd valami kabátot is.
2015. máj. 3. 11:50
 3/6 A kérdező kommentje:
kedves 2-es válaszoló (leendő 5-ös érettségiző) milyen kabátot?
2015. máj. 3. 12:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Én nem viszek kabátot, csak blézer és szoknya. Remélem nem fogok fázni. 6:10-kor indulok majd, szóval nem tudom. :/
2015. máj. 3. 13:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is 6:20-kor indulok. Veszek blézert meg ha esik az eső kabátot és nagy valószínűséggel nálunk esni fog mert most is zuhog...
2015. máj. 3. 15:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Ugyan nekem még 2 év az érettségi, de nekünk meg szerdán lesz ilyen nyelvvizsga szerűség (amire még mindig nem tanultam...), ahova annyira nem kell kiöltözni, de azért valamennyire mégis. Én egyberuhában fogok menni farmermellénnyel.
2015. máj. 3. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!