Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért nem látni egy lányon...

Miért nem látni egy lányon sem Lacoste vagy Calvin Klein cipőt?

Figyelt kérdés

Minden tinilányon csak nike, adidas cipőket szoktam látni, amikor a Lacoste nagyon szép cipőket gyárt lányoknak, sokkal menőbbek mint az airmax, vagy pl a CK cipők is ilyenek, minőségben is verik az összes divatcipőt, pl ez is tetszene egy lányon [link]

nekem nem számít persze, hogy most ki miben van, csak feltűnt, hogy tényleg CK-ból emlékeim szerint még egyet sem láttam lányon, Lacoste-ból is csak külföldi egyetemista lányokon :) és ez érdekes :)

2016. szept. 20. 20:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Gondolom mert nincs rá pénz... Meg hát követni kell a divatot, majmolni egymást, nehogy legyen bárkinek egy kis egyénisége:D

Bár nem vagyok tinilány, (fiatal vagyok ettől függetlenül) de én biztos nem húznék fel ilyen förmedvényt a lábamra, tök mindegy az ára és a márkája. Sőt a többi említett sportcipőt sem... Igaz, van egy futócipőm, de az sem ez a húde menő márka és nem is a divat miatt, hanem a napi 7 óra állás után, baromi jólesik egy könnyű és kényelmes cipőben hazaklattyogni:)

2016. szept. 20. 21:09
 2/12 anonim ***** válasza:
56%

90 euroert ott egye meg a fene, ahol van

5 ezerert vettem az airmaxem, egy gazdag rokonomtol, aki sosem hasznalta

2016. szept. 20. 22:16
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez nem különösebben érdekes, mivel a válasz egyszerű. A Lacoste meg a Calvin Klein is rohadt drága. A külföldi egyetemista lánynak van rá pénze, a magyarnak nincsen. Tádáá
2016. szept. 21. 13:50
 4/12 anonim ***** válasza:

Érdekes, hogy sok magyar lány nem ad ki ennyi pénzt egy (egyébként személyes véleményem szerint elég ronda) cipőért, hanem választ azok közül, amik elérhető árkategóriában vannak számára. :)

A Nike és az Adidas (főleg az előbbi) az elmúlt években nagyon terjeszkedett, elrugaszkodtak a sportos jellegű edzőcipőktől és az utcára, iskolába hordható fazonokkal egyre ismertebbek és népszerűbbek lettek. Okosan csinálták, hatalmas választék van, szinte mindenki talál magához illőt, aki nem elegáns cipőkben jár. Egyik nap pont egy tök ilyen Nike-ot láttam, mint amit linkeltél. Minőségben meg szerintem teljesen korrektek, egy Nike cipőm se ment szét, bár utcára New Balance-t hordok (az is megállja a helyét, sőt). Akinek ennyi pénze van, hogy CK cipőt vegyen, szerinted a tartósságra megy? Nem, felveszi vagy hetente, és kész.

2016. szept. 21. 14:58
 5/12 anonim ***** válasza:
Azért írtok egy két dolgot ami nem ogaz. Nem olcsóbb a Nike mint a Lacoste vagy a Ck. Az Air Force-om 110 euro volt amikor vettem, egy magasított szárú,bundás Lacoste cipőmet pedig 70 euroért vettem.
2016. szept. 21. 21:24
 6/12 A kérdező kommentje:
de a lacoste-nál sok az akció, viszont teljes áron valóban drágábbak sokkal, de az office shoes-ban sokszor van akció!
2016. szept. 21. 23:51
 7/12 anonim ***** válasza:
Ez nem akciós Lacoste volt, s nem is Office-ból, hanem rendes Lacoste üzletből. Nem.mondanám, hogy sokkal drágább, hisz a Nike legújabb modelljei sincsenek 120 euro alatt. Lacoste egyszerűbb modelljei meg nem olyan drágák. Ami a minőséget illeti, szerintem nincs nagy különbség, én mindkettőt szeretem. Az én cipőim közt sok márka szerepel, kb ez az egy dolog, amire költök, imádom a sportcipőlet, bár a 25 évemmel már nem igazán számítok lánynak, de egyetemistaként egyszerű sötétkék bőr Lacoste-ot hordtam, meg egy fehér vászon Lacosteot és ezüst színű Noke teremcipőt :)
2016. szept. 22. 00:21
 8/12 anonim ***** válasza:
*Nike
2016. szept. 22. 00:22
 9/12 anonim ***** válasza:
Jó, aki a legújabbakat veszi, annak nyilván kifejezetten az tetszik. De Nike, Adidas van 15000-20000ért is, én általában annyiért veszem, akciósan. És eredeti legújabb Nike is nagyon kevés embernek van, a legtöbb hamisítvány.
2016. szept. 22. 08:48
 10/12 A kérdező kommentje:

nézzetek szét a Lacoste modelljei közt, szerintem sokkal jobban néznek ki mint a nike [link]

[link]

tényleg fura, hogy nincs sok egyéniség a lányoknál, ráadásul a "menőségi skálán" is előrébb van a Lacoste :D

(jó a CK-t azt hagyjuk, mert tényleg drágább kategória)

2016. szept. 22. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!