Nektek nagyon furcsa lenne ha gimibe minden nap nagyon elegánsan, öltönyben, nyakkendőben, és mellényben járnék?
Nagyon szeretem az elegáns stílust, és nagyon jól is áll. Az öltönyöket kimondottam kedvelem, van is belőle 4 különböző, fekete, szürke, kék, és sötétkék.
Ezekben járnék minden nap. Megkérdeztem pár embert a gimiből és azt mondták nekik nagyon bejönne. Egy eléggé jó és erős reálos gimibe járok, ahol vannak páran rajtam kívül akik ha nem is öltönyben, de öltönynadrágban és ingben vagy esetleg mellényben járnak.
Nektek hogy tetszene?
"Különben vannak, akik elegánsak amikor kutyát sétáltatnak 9es."
Vannak.
Meg olyanok is vannak, akik batmenes póló szakadt farmer kombóval mennek Operába, esti előadásra, páholyba. Saját szememmel láttam.
De nem ez a normális.
A négyesnek. Attól még hogy felvesz mindenki egy öltönyt, nem lesz elegáns. Pont erre utalt a kérdező.
Kérdező!
Ha jól érzed magad benne, akkor simán. Én is gyakran veszek öltönyt suliba, ha olyan kedvem van éppen :)
Szerintem, nyugodtan tedd.
Én is figyelmedbe ajánlanám a 2-es válaszoló által ajánlott chino-, illetve flanelnadrágokat, valamint a különböző színű blézereket.
Kedves 4-es, jó lenne ha te is megnéznél közelebbről egy buszsofőrt, majd egy öltönyös embert, csak mert az öltözéküknek vajmi kevés közük van egymáshoz. A temetésen viselt öltönynek az esküvőn viselthez szintúgy. Az egyedi cuccok alatt pedig az olyan tömegmárkák tömegtermékeit érted, amiből cak a ruhaboltban húsz ugyanolyan van?
9-es, öltöny és öltöny között ezernyi különbség van, a múlt századi emberek is megtudták oldani, hogy más ruhát vegyenek fel munkába, templomba, esküvőre stb., pedig mindegyik öltöny volt.
Csucsu007, teljesen igazad van, az elegancia nem a viselt ruhadarab mivoltából származik, hanem a viselés módjából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!