Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyire néznének rám furán...

Mennyire néznének rám furán ha 10. -ben ing és nyakkendőben mennék suliba?

Figyelt kérdés

Nagyon megtetszett ez a stílus most :D

Egyelőre egy sima fehér ingre és egy vékonyított nyakkendőre gondoltam, fekete farmerral.

Ti mennyire néznétek hülyének vagy mennyire nem? :D

16/F

2016. szept. 2. 19:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

hát lehet először fura, ha vki stílust vált és hirtelen nyakkendőben kezdene el járni, de pár hét után mindenki megszokja és az lesz a normális

addig biztos fogsz kapni pár kommentet, lehet pozitívat, lehet nem, de igazából mindegy, ha te kényelmesen és jól érzed magad benne, akkor járj innentől így

én nem néznélek hülyének, max elsőre meglepődnék ilyen szituációban

2016. szept. 2. 19:14
 2/7 anonim ***** válasza:
20%
Szerintem csodálkoznának, mert nem munkahelyen vagy hanem iskolában.
2016. szept. 2. 19:34
 3/7 anonim ***** válasza:
94%
Egyelőre csak kezdd az inggel, már az is esemény lesz a sok pamuttrikós srác között. Aztán ha már ezt megszokták, akkor jöhet a nyakkendő is. Én üdvözlöm a sok tucatruha közül kitűnő eleganciát, de legyél felkészülve, hogy kapni fogsz megjegyzéseket, legyen a tarsolyodban pár frappáns visszavágás, de ne közönséges (tehát nem ilyen "anyádnak így tetszem" jellegű) hogy ne indulatokat válts ki, csak hamar leszálljanak rólad.
2016. szept. 2. 19:39
 4/7 anonim ***** válasza:
42%
Hát ha nem akarsz beszólásokat akkor max ing...
2016. szept. 2. 20:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is csak csatlakozni tudok, biztos furcsa lenne, de egy idő után te és mások is megszoknák. Ha meg ebben jól is érzed magad, akkor csak hajrá
2016. szept. 2. 23:41
 6/7 anonim ***** válasza:

Én majd egész középsuliban ingeztem.

Ne foglalkozzál az idiótákkal sztem. zok mindig találnának indokot a cikizésre.

Amúgy meg az ing lehet lezser és menő.

Pl. nem tűröd be. Jó szín és fazonválasztás is segíthet.

Az ing mindig menő volt és az is marad. Értelem szerűen ízlésesen kell választani a ruhákat. Mondjuk ne egy rövidnadrággal. Minimum 3/4-essel. Vigyél magaddal vásárlásnál egy csajszit is a környezetedből, azok értenek hozzá:)

Én pártolom az inget, jobb, mint a pelenkás trottynadrágos style, meg ecsethaj. Igénytelen, buta style. Az olyanokat, ha megverik, nem is csodálkozom rajta :D

2016. szept. 7. 21:34
 7/7 anonim ***** válasza:
szia itt egy másikhoz a válaszom: http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__.. 09 25 15:4x
2016. szept. 25. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!