Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek hülyének néznének...

Szerintetek hülyének néznének az emberek ha középkoris fűzőket hordanék?

Figyelt kérdés
Származhat belőle hátrányom szerintetek?
2015. szept. 1. 17:20
 1/10 anonim ***** válasza:

Az ismerősi körömben ez megszokott látvány, de az "átlagember" tutira tányérszemeket mereszt majd rád és/vagy ki is röhög.

Nyilván tudni kell, hova hogy illik felöltözni.

2015. szept. 1. 17:27
 2/10 A kérdező kommentje:
Hivatalos helyekre nyilván nem fűzőben megyek (bár láttam egész elegáns darabokat, amiben mondjuk blúzzal nem tudom, milyen kivetni valót találnának), csak hétköznapokra gondoltam. Egyszerűen csak jobban tetszenek ezek mint a mai divatdarabok nagy része. És főként nem is az emberek véleménye érdekel, hogy azt hisziok elmebeteg vagyok, stb, hnem hogy tényleges hátrányban részesítés érhet-e szerintetek emiatt.
2015. szept. 1. 17:50
 3/10 anonim válasza:
Szétmegy tőle a gerinced. Nem egészséges.
2015. szept. 1. 18:23
 4/10 Sunshinedoll ***** válasza:
Napi használattal hosszú távon összenyomja a belső szerveidet, gyengíti a gerinctartó izmokat, amitől rossz lesz a tartásod, és növekszik a gerincproblémák esélye is.
2015. szept. 1. 20:47
 5/10 anonim ***** válasza:

Dehogy. Szerintem egy fűző elegáns és hyönyörű. Ha nem akarod, hogy lássák, ruha alá is felveheted. Alapból egy fűzőnek nem szabad kényelmetlennek lennie, ha az, nem jó a méret, nincs betörve, túl szorosra van húzva, fordítva vetted fel. A gerinced hosszászokik a fűzőhöz, és az izmok elgyengülnek napi 20 óra+ viselésnél, ezért hát- és hasgyakorlatokat ajánlitt végezni, így nem lesznek gondok. ( De nem kockahasra kell gyúrni). Tbh javítja a tartásodat, nem tudsz benne görnyedni..

Nem nyomja össze a szerveket. Mi történik terhességnél? A baba is összenyomja a szerveket? Nem, mert eltolódnak. Ugyanez történik a fűzőnél is.

Tényleges hátrány? Nehéz lesz bekötni a cipődet, és hosszabb távon futni, amíg rajtad van.

A fűző, megfelelően használva semmilyen egészségügyi problémát nem okoz.

Kivéve, ha tényleg középkori fűzőt hordasz.

Vagy csak egy alakformáló fűzőt?

Szabad megkérdeznem: műanyag, vagy acélmerevítős?

2015. szept. 2. 15:28
 6/10 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Köszönöm a válaszodat! :) Igazából szerintem ez csak afféle díszfűző, mert nem érzem, hogy összenyomna. Pont ilyen:

[link]

2015. szept. 2. 15:33
 7/10 anonim ***** válasza:
A derekadnál kb 10 centivel kisebb a fűző, ha teljesen össze van húzva? Ha igen, akkor jó a méret.
2015. szept. 2. 15:45
 8/10 A kérdező kommentje:
Ez volt a legkisebb méret. :D Nem mértm meg, kicsit összehúz, de még kényelmes. Ha nagy is elvileg, nekem akkor is pont jó így. :D
2015. szept. 3. 13:05
 9/10 anonim ***** válasza:
Csak az a 10 centi különbség kell ahhoz, hogy jó legyen. Ha kényelmes, nyugodtan viseld. De hallgass a tested visszajelzéseire! :)
2015. szept. 3. 15:07
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem is van egy, műanyag merevitős és iskolába is hordom. Nem èrdekel mit gondolnak, én így érzem jól magam. Ha szeretnél még fűzőket, ajánlom a rockpince.hu webáruházat, megbízható, nekem is innen van.
2016. máj. 8. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!