Nem gáz ha ilyen övet hordanék?
Figyelt kérdés
Tudom hogy nem divat öv, de nem akarom kidobni, sima farmerrel poloval/toppal nem gáz?
25/L
2014. nov. 17. 11:36
1/7 anonim válasza:
Én nem vennék fel ilyesmit. Olyan olcsó hatása van. Ha eredeti ha nem... De inkább nem gondolom. :D
2/7 anonim válasza:
Szerintem elég gáz... kivéve ha a D&G fizet a reklámért neked... akkor talán megérné felvenni.
3/7 anonim válasza:
ez nagyon gáz, inkább dobd ki!
csúnya is és süt róla, hogy KAMU.
4/7 anonim válasza:
Volt egy pont ugyanilyenem szürkében, és mindenkinek tetszett. Már nem hordom, mert anno rengeteget volt rajtam, és megviselték az évek. Még gimis voltam, mikor kaptam, akkor jó volt. Így huszonévesen nem tudom felvenném-e, ha még jó állapotban lenne.
6/7 anonim válasza:
Nagyon nem néz ki jól ez az öv.
Szerintem ajándékozd a rászorulóknak, nekik jól jön az ilyesmi, semmiképp ne dobd a kukába.
7/7 anonim válasza:
Én biztos nem venném fel, szerintem ronda. De hosszabb pulcsi alá, ha nem látszik ki, szerintem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!