Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Divat még a fátyol az esküvőn?...

Divat még a fátyol az esküvőn? Furcsa lesz ha én nem teszek fátylat?

Figyelt kérdés
én nem akarom , de nem tudom hogy csak az esküvői katalogusok miatt mert ott nem látom vagy csendben valóban kiment a divatból

2016. aug. 27. 09:31
 1/4 anonim ***** válasza:
79%
Ha szeretnél lesz, ha nem szeretnél akkor nem lesz. Ne divat miatt legyen, hanem hogy meked hogyan tetszik. Ha a menyasszonyi ruha hátulján mély a kivágás akkor célszerű a fátyol, mivel templomban nem illik mutogatni a hátadat, vállaidat stb... Amit ugyan nem értek, mivel a cicik meg kibuggyanhatnak, de a hát az már intim? :D Na mindegy, a lényeg, hogy neked tetsszen.
2016. aug. 27. 09:51
 2/4 anonim ***** válasza:
48%
Legnagyobb hülyeség ha te divatolni akarsz az esküvődön... nem az lenne a lényeg hogy olyan legyen minden ami neked tetszik? Biztos a lagzidon majd mulatós szól, mert az a divat még mindig... akkor is ha az ember életkedve is elmegy tőle.
2016. aug. 27. 14:42
 3/4 A kérdező kommentje:
én nem szeretnk met nekem nem tetszik , de azt sem akarom hogy a násznép összsúgjon a hátam mögött.
2016. aug. 28. 12:57
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

pedig összefognak és ha nem a fátyol miatt akkor másért. Mindig van pár élettelen, unatkozó rokon aki mindenáron bele fog kötni valamibe. Másba nem is akkor "miért lett olyan vékony a sült hús?-biztos spórolt, de a nászajándék persze kell".

A lényeg, hogy te és a vőlegényed jól érezzétek magatokat, a többit sz**tok le. :D

2016. aug. 29. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!