Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan valtoztathatnek ezen a...

Hogyan valtoztathatnek ezen a hozzaallason?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretek vasarolni, es sokat is vasarolok. Rengeteg szep, elegans cuccok van(nagyreszuk bezs, fekete, feher, szurke) a gond azonban az, hogy 1x felveszem oket, majd elteszem a szekreny melyere, mert felek attol, hogy ha sokat hasznalom, akkor tonkremegy. Ezzel csak az a gond, hogy megtehetnem azt, hogy olyan cuccokban jarjak be a fosulira, mint amilyen senkinek nincs,ezek helyet pedig mit elek at, sokszor irigykedve nezem a tobbi csajt,hogy ok kepesek bevallalni fosulira a szep ruhakat is.
2016. szept. 6. 23:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem épp pozitívum hogy nem akarsz rivalizálni a többi lánnyal!Nem feltétlen kell amúgy sem puccba vágni magad az egyetemre!
2016. szept. 6. 23:40
 2/4 anonim ***** válasza:
91%
én ilyen h**lye embert még nem láttam már ne haragudj. mi baja lehet a fő iskolán? a szekrényben előbb szétrágja a moly, mintha hordanád... amúgy is ha csomó márkás, drága cuccod van azon még nem gondokodtál el, hogy akkor minőségi is? miért most miben jársz be, otthonkába vagy mi?
2016. szept. 6. 23:51
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem, nem otthonkaban, viszont nagyon sok forditott bor cuccom van, ami azert eleg kenyes. Igen, most feltetelezem jonne az a kerdes, hogg ha kenyes, akkor miert vetted meg.

Mi baja lehet? Elszakad, foltos lesz es nem jon ki...

2016. szept. 7. 00:02
 4/4 anonim ***** válasza:
ha úgyis apádéknak annyi lóvéja van majd vesznek másikat
2016. szept. 7. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!