Hogyan valtoztathatnek ezen a hozzaallason?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretek vasarolni, es sokat is vasarolok. Rengeteg szep, elegans cuccok van(nagyreszuk bezs, fekete, feher, szurke) a gond azonban az, hogy 1x felveszem oket, majd elteszem a szekreny melyere, mert felek attol, hogy ha sokat hasznalom, akkor tonkremegy. Ezzel csak az a gond, hogy megtehetnem azt, hogy olyan cuccokban jarjak be a fosulira, mint amilyen senkinek nincs,ezek helyet pedig mit elek at, sokszor irigykedve nezem a tobbi csajt,hogy ok kepesek bevallalni fosulira a szep ruhakat is.2016. szept. 6. 23:18
1/4 anonim válasza:
Szerintem épp pozitívum hogy nem akarsz rivalizálni a többi lánnyal!Nem feltétlen kell amúgy sem puccba vágni magad az egyetemre!
2/4 anonim válasza:
én ilyen h**lye embert még nem láttam már ne haragudj. mi baja lehet a fő iskolán? a szekrényben előbb szétrágja a moly, mintha hordanád... amúgy is ha csomó márkás, drága cuccod van azon még nem gondokodtál el, hogy akkor minőségi is? miért most miben jársz be, otthonkába vagy mi?
3/4 A kérdező kommentje:
Nem, nem otthonkaban, viszont nagyon sok forditott bor cuccom van, ami azert eleg kenyes. Igen, most feltetelezem jonne az a kerdes, hogg ha kenyes, akkor miert vetted meg.
Mi baja lehet? Elszakad, foltos lesz es nem jon ki...
2016. szept. 7. 00:02
4/4 anonim válasza:
ha úgyis apádéknak annyi lóvéja van majd vesznek másikat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!