Hogyan valtoztathatnek a hajamon?
Szerintem nem az a baj, hogy nem divat, hanem hogy borzalmasan természetellenes...Mármint legtöbbször nagyon szabályosak a csíkok és alapból eltérnek az alaphajszíntől (szerintem középbarna hajba max világosbarna jó vagy sötétszőke, nem pedig ilyen: [link]
Ráadásul sokszor túl hidegek az árnyalatok (Mo-n valamiért nagyon gyakori ez a hamvas árnyalat mánia, nem igazán értem miért:D)
Szerintem ha mindenképp szőke melírt akarsz, akkor vmi ilyesmit csináltass egy JÓ fordásszal: [link] vagy [link] (ez így lágyítja az arcot és szebb, mint egy tigriscsíkos haj...)
Vagy festesd vissza barnára az egész hajadat, és válassz valami szép árnyalatot.
Nekem ezek tetszenek: [link]
Ha a sima barnába vörös melírokat teszel (nem csíkosan!), az is nagyon szép tud lenni.
A fazonját is megváltoztathatod, bár szerintem ennél ne legyen rövidebb.
Ki szerint divatjamult? szerinted? Miert te ki vagy? Sok helyen olvastam, es sok helyen irtak, hogy mindig is divatos volt es most is az. Akkor mirol a francrol beszelsz?
Igazan nem tudom mi bajod a melirozott hajjal [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!