Debrecenben miért nem divat az Olaszos öltözék?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Nem rég vettem fel azt az öltözködési stílust,hogy ingben,és zakóban járok a hét mindennapján(Néha nyakkendő kíséretével). Sokan megkérdezik,hogy készülök valahova,hogy így fel vagyok öltözve!? Miért olyan meglepő az,hogyha valakinek ez a hétköznapi viselete? Persze vannak emberek,akik amúgy is így öltöznek,de ők inkább magasabb rendű pozícióban dolgoznak! Ez ennyire szokatlan lenne?2016. aug. 31. 19:34
11/16 A kérdező kommentje:
A zakóimat a Zarában vettem!
2016. szept. 1. 13:27
12/16 anonim válasza:
13/16 anonim válasza:
10-es, akkor te se voltál még Olaszországban! :D
Fényes zakó meg fényes ing még véletlenül sincs rajtuk... Gucci öv van... De nem hinném, hogy azzal bármi gond van! ;) Imádom az olaszokat, imádom az ottani életérzést. Milano nekem mindig feltöltődés.
Kérdező, ne foglalkozz senkivel, ha így érzed jól magad. Felüdülés, ha nem köldökig kivágott pólót és cicanadrágot látok az utcán egy pasin! :) Szerintem igazán jó stílust választottál!
14/16 anonim válasza:
Nem én vagyok eltévedve az "olasz öltözködéssel" kapcsolatban, hanem te a Magyarországon ismert "olasz" öltözködéssel. Nehezen hiszem el hogy nem láttál még zselézett hajú, csillogós ruhájú "Gigolo"-t Magyarországon.
16/16 A kérdező kommentje:
13-as! Köszönöm szépen,kedves tőled! :)
2016. szept. 2. 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!