Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » SOS! Holnap délután lesz az...

SOS! Holnap délután lesz az évnyitó a sulinkban, ez a szett jó lenne?

Figyelt kérdés

Kinőttem a fehér ingemet,és kölcsön kérni már nem tudok senkitől,anyu inge hatalmas rám.

Egy egyszerű fehér spagettipántos trikó,magasított derekú fekete szoknya,és egy fekete topánka. Meg még gondoltam,hogy egy picit különlegesebb legyek,egy fekete csipkés bolerót felveszek.

Szerintetek ez jó lenne így?

2016. aug. 30. 20:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
86%
Hat en tavaly evzaron is spagetti pantos feher topban voltam es senki nem szolt egy szot se:D szerintem folveheted de talan tenyleg jobb lenne a csipkes ujju felso
2016. aug. 31. 00:31
 12/12 anonim ***** válasza:
Ez amúgy sulitól függ, hogy hol mit fogadnak el... nálunk pl. nagyon sok lány hord spagettipántost ünneplőnek, van aki fekete vagy kék egyberuhát vesz fel, szóval szerintem a te szetted is teljesen okés. :D
2016. aug. 31. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!