Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek srácnak jó ez a...

Szerintetek srácnak jó ez a cucc évnyitóra?

Figyelt kérdés

Fehér magas szárú cipő, nagyon sötét fekete farmer, fehér hosszú ujjú ing apró fekete mintákkal, citromsárga mellény neonzöld szegéllyel az ujjainál és a gomboknál, fehér öv Lady Lucky-s csattal, napszemüveg,sötétbarna bőr karkötő, sötétbarna fa nagy golyós nyaklánc (kb. 1,5 cm átmérőjű golyók)

Még nem döntöttem el, miben menjek. Szerintetek ez jó? Nem akarok túl elegáns se lenni, meg túl alul öltözött sem.

2014. aug. 31. 22:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Felénk az öltöny szokás, de a minimum az élére vasalt fekete vászonnadrág és a fehér ing.

Szóval nem, szerintem nem jó.

2014. aug. 31. 22:35
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
azt a mellényt felejtsd el. és az övet is. A többi sem túl ünnepélyes de az még elfogadható :)
2014. aug. 31. 22:39
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

mellényt felejtsd el, nem majomkodni mész hanem évnyitóra :D

nincs fekete nadrágod és sima fehér inged? értem én, hogy ki kell tűnni, de arra ott a többi nap ;)

2014. aug. 31. 22:40
 4/8 anonim ***** válasza:
Mellényt és övet ne!
2014. aug. 31. 23:15
 5/8 anonim ***** válasza:

Mellény, öv felejtős. Az ing is elég gázosnak hangzik. A karkötő, és az általad leírt nyaklánc pedig nagyon nem való évnyitóra. A fehér cipővel nagyon ki fogsz tűnni a tömegből, és nem jó értelemben.

Fogalmam sincs, hogyan jutott eszedbe ez az összeállítás. A divatficam tipikus esete. Ez nem egyedi, hanem röhejes.

Ha nem akarsz túl elegáns lenni, akkor felveszel egy sötét farmert, vagy inkább egy élére vasalt formális nadrágot. egy fehér inget amit nem tűrsz be, és a napszemüveget ráakasztod.

2014. szept. 1. 04:19
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Remélem ez kamu kérdés! "citromsárga mellény neonzöld szegéllyel az ujjainál" A mellénynek nincs ujja!!
2014. szept. 1. 08:22
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Mit szólnál a sötét öltöny, sötét színű normális félcipő, fehér ing, és az öltönyhöz passzoló színű nyakkendő kombóhoz?

Ebben a szerkóben sem túl elegáns, sem alulöltözött nem leszel, hanem úgy fogsz kinézni, mint egy díszmajom :D Részemről legalábbis garantált lenne, hogy nagyon kiröhöglek :D

2014. szept. 1. 11:02
 8/8 A kérdező kommentje:

#6 a mellény ujját úgy értettem, hogy ott vállban a kezednél, másképp nem tudom megfogalmazni.

Amúgy meg hideg és felhős volt, úgyhogy napszemüveget nem vettem, mellény helyett meg egy sötét kapucnis zakóban mentem. elég sok csajnak bejött, meg ofő is mondta, hogy mindenki milyen szépen felöltözött.

2014. szept. 1. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!