Már mindenki drága boltokban vásárol ruhát csak én nem?
Hát kérdező, nem tudom milyen kínaikba jársz, de az én lakóhelyemen csak olyanok vannak, ahol ugyanannyiért lehet kapni ruhákat, sőt még drágábban is mint pl a H&M-ben.
Én speciel utálom a kínait. Hogy miért? Vacak, ronda ruhák vannak: túl csicsásak, strasszkövesek vagy szimplán a fazonja nem tetszik. És mint említettem, az árakat tekintve jobban megérné az "olcsóbb" márkás boltokban vásárolni.
Márkás helyekről pedig nem tehetem meg hogy vásárolok, max ha leárazás van, de akkor sem teszem. Ennek az az oka, hogy szinte mindenki ott vásárol, főleg akció idején és én nem akarok beleolvadni a tömegbe, zavar ha valaki teljesen ugyanúgy néz ki mint én.
Éppen emiatt, turkálóból vásárolok, mégis tele vagyok márkás ruhákkal (Amisu, H&M, New look, Esprit és sok más). Találtam már dolce & gabbana, zara és sok más számomra luxus helyről származó ruhákat is. Ráadásul nem fizetek egy-egy darabért, többet mint 350 ft, sokszor 100-200 ft max.:)
Cipőre adok ki több pénzt a minőség miatt, meg hát soha nem vennék használtat. Fehérneműből pedig F&Fest, mert a kínai melltartók semmit nem tartanak, csúnyák és talán párszáz ft-al olcsóbb csak mint a Tescos.
ezeket az üzleteket nem nevezném azért drágának. középkategóriások.
kínaiban én is csak giccses, gagyi cuccokat látok, és még a minőség is sz ar, ezért nem vásárolok ott. más szegények nyilván vásárolnak. nem tudom milyenek ott pontosan az árak jelenleg.
Annyit hozzá tennék kedves kérdező
Hogy én max 2-3e. adok egy pólóért, és 5-t egy pulcsiért és szerinted én márkásan öltözködöm.
Azt hozzá tenném hogy pólóból még egynek sincs baja (se szakadás se semmi) illetve pulcsiból is annyi hogy nem annyira puha mint az elején pedig már van 5-éves pólóm.
Nem értem, miért az alapján érzik magukat többnek, vagy kevesebbnek az emberek, hogy mennyiért vesznek ruhákat...-_-
Én imádom a turkálókat, mert nagyon egyedi darabokat találok ott, és ezt nem tartom cikinek, ha valaki kérdi honnan van, rávágom, hogy turi. Nem érdekel, ki mit gondol.
Egyedül a klasszikus, minőségi darabokért vagyok hajlandó többet kiadni (pl. Converse), vagy farmerért, mert abból nagyon nehéz jót találni. De a H&M-ben, New Yorker-ben, stb., semmi nincs, ami megérné a drágább pénzt, főleg, hogy nem követem a jelenlegi béna divatot.
A kínaik nálam azért nem játszanak, mert igénytelenül összetákolt, csicsás, giccses, rossz anyagból készült termékeik vannak. Turi forevör.
És mégegyszer: Nem leszel attól kevesebb, hogy nem veszel drága ruhákat! Emiatt ne érezd rosszul magad! Sőt szerintem akik tele vannak aggatva mindenféle giccses dizájnercuccokkal, vagy úgy néznek ki, mint egymás klónjai (mert hát ugyanazokból a boltokból vásárolnak), sokkal nevetségesebben festenek, mint bárki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!