Már mindenki drága boltokban vásárol ruhát csak én nem?
c&a még nem is drága...
1000-2000 forint/ póló... a kínaiban se hiszem hogy nagyon tallálnál 700-800 alatt.
H&M pont nem drága. Rengeteg olcsó cuccuk is van. Általában az alapdarabok. De mást is lehet találni jó áron. Mivel nagyon nagy a választék, ezért nyilván vannak drágább cuccok is.
C&A hasonló, csak kicsit más korosztályt céloz meg.
Zara valóban drágább, de ott is rengeted akció van, amikor olcsón lehet vásárolni.
Kínaiban már egyébként kb. annyiba kerülnek a ruhák, mint ezekben a márkás üzletekben.
5: De pl. H&M-ben ezer féle cucc van. Drága is. Olcsó is.
Pólók vannak 1200-ért, szoknyák 2-3 ezerért, ingek 2-3 ezerért. Ennyibe szerintem a kínaiban is kerülnek.
Nyilván vannak drága cuccok is. De hát körül kell nézni. Mindig vannak alapdarabok, sima pamut szoknyák ruhák, hosszú és rövid ujjú pólók, azok olcsók. Az én kedvenceim a 100% pamutból és biopamutból készült pólók.
Én is kínaiban vásárolt ruhákat hordok.
De olykor szoktam a NewYorkerben, Takkoban és a H&Mben is vásárolni, és
tényleg vannak ezekben a boltokban is jó áron kapható cuccok, viszont ha az egész ruhatáramat ezekből akarnám összeállítani, arra sajna nemigazán lenne pénzem. Azért nem olyan olcsók, mint a kínai üzletek.
Én azt mondanám hogy a drága boltokban előfordulnak olcsó cuccok is, és az olcsó üzletekben is előfordulnak drága cuccok.
En pl. egyaltalan nem vasarolok kinaiban. Utalom! Eddig akárhány kinais cuccot vettem mindegyik tönkrement... Pl. A szanda, szétszakadt. Legutobb a baratnom akart elmenni a kinaiba, elkísértem nagyon megtetszett egy felso, megvettem. Masnap vissza kellett vinnem...
Amnesia, H&M, Zara, Retro, Devergo, Mayo Chix stb. boltokbol vasarolok leginkabb... Fehernemuim van ami kinais ugyan, vagy J.Press.
,,A kínai jó lelőhelye a felirat nélküli pólóknak"
Akárhányszor voltam kínaiban minden volt csak felirat nélküli póló nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!