Lányok. Van még valaki hasonló helyzetben drága ruhákkal?
Én soha nem veszek drágább ruhát. Hogy miért? Mert ha tönkremegy, akkor elkezdem magamat ostorozni, hogy miért adtam ki ennyi pénzt rá. A másik ok, hogy ugyanabból amiből 1 db ruhát veszek, egy tucat másikat tudok venni turkálóból. 300 ft-nál nemigen szoktam többet költeni ruhára, úgy hogy alig használtak.(vannak olyan nagymárkás ruháim, amelyiknek nincs is üzlete Magyarországon)
Szóval igen, sajnálok kiadni sok pénzt egy ruhára, mikor jobb minőségűt és többet tudok megvenni, ugyanazért a pénzért.
Én nem sajnálom ha belefer a keretbe. Nem hú de draga dolgok hanem átlagos de én nem mennék turista...és nem kutatom az akciokat.
Most vettem a H&Mben 2 farmer ruhát. 9490 ft/db. Szintén ebben a hónapban 2 Luiiza ruhát 13990 illetve 14990ert illetve Balatonfüreden 2 maxiruhat féláron de így is 18500 Ft volt a 2.
Illetve egy komplett Obag classic táskát igaz az használt. 25ezerert.
Nem minden hónapban koltok ennyit. Nyilván van hogy kevesebbet de csak annyit amennyit belefer.
Plusz van 3 gyerekem így természetesen az ő szükségleteik az elsők.
Ha belefer neked akkor nem értem. Az ember akkor erzi jól magát ha csinos jololtozott. Ha nem a kajapenzt koltod el ruhára akkor semmi baj pár drágább új ruha beszerzésével.
ezért veszek mindent Ebayről, ruhaüzletet tudnék már nyitni
olyan jó érzés több ezer forintos cuccokat ötöd annyiér megvenni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!