Lányok. Van még valaki hasonló helyzetben drága ruhákkal?
Figyelt kérdés
Az a gondom, hogy sajnálok pénzt kiadni rájuk. Nem a nagyon nagyon drágára gondolok, ami több tízezer, de ami egy kicsit drágább a megszokottnál. Félreteszem a pénzem, hogy veszek egy-két szép, jobb minőségű rucit, majd mikor meghallom az árát, képtelen vagyok annyi pénzt odaadni érte, bármennyire is tetszik. Pedig direkt erre teszem félre a pénzt... Más is van így ezzel?2016. aug. 19. 17:47
11/12 anonim válasza:
én ugyan nem lány vagyok, de néha velem is ez van. néha meg nem. bár én általában csak cipőkkel vagyok így, ruhákat így fiúként olcsón meg lehet oldani.
de ebben a hónapban a nagylelkű énem lépett elő, elszórtam 100ezret 3 pár cipőre...
12/12 anonim válasza:
Nem veszek drága ruhákat, nem is vágyom rájuk, legtöbbször turkálóban vásárolok, főleg, mert nem követem a jelenlegi divatot, ott sokkal egyedibb, különlegesebb darabokat fogok ki. Legfeljebb, ha akarok egy minőségi Levi's farmert, akkor talán kiadnék ruhára ilyen borsos árat.
Viszont Converse cipőkre fontolgatás nélkül hajlandó vagyok kiadni sok pénzt (én a 18 000-20 000-et annak nevezném), mert azokat nagyon szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!