Bejön a latex leggingses cicababa?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 20. 17:30
5/22 anonim válasza:
NEEEEEEM!!!
tömeggyártmányok..
0% egyéniséggel..
7/22 anonim válasza:
Azta nem tom mire fel mondjátok fooj meg ienek! én is imádoma latex cicanacit és nem csak úgy lehet hordani h tucatos legyen ,egyedivé kell tenni és úgy irtó jól nézki...mát akin!gondolom a kérdezőnek nincs vmi jó alkja mert akinek van az tuti hordja:Pam meg nehogymár azt mondjátok hogy ha felvesz egy ien cicanaci egy szép csaj akk leis van ejtve...mert tuti nem!
8/22 anonim válasza:
19:37el értek egyet teljesen!
"Mi vagyunk a plastic babák ti meg vagytok a féltékeny pics...!"
9/22 anonim válasza:
18:26
plasztikbaba..ne haragudj,de mire legyek féltékeny?hogy nagyanyám cicagatyájában mászkáltok,mint valami egyenruha kötelező jelleggel?Kihagynám..mégha jó alakom is van,mert egyszerűen nem a stílusom..inkább egy szép harisnya..vagy combfix..
10/22 anonim válasza:
én csípem a latex legginget ^^ holnap azt is veszem fel.. bár a cicababákat utálom, és én nem is vagyok az -_-
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!