Miért várja el anyu, hogy én fizessem ki?
Ugye itt van mindjárt a suli, és én pedig rendeltem netről 50 rugóért ruhákat. Mondtam anyunak, erre pedig ő azt mondta, hogy nem fogja kifizetni, mert ennyiért nem vesz nekem ruhákat. Az a vicces az egész sztoriban, hogy hónapok óta kérem, hogy hadd fogadjak sportra a neten az ő adataival meg kártyájával, mert kell a pénz, de nem érdekelte, és azt mondta, hogy majd ha kell nekem valami, akkor kifizeti, mert azért vagyok a gyereke, hogy eltartson.
Ha ez tényleg így van, akkor most miért nem akarja ezt kifizetni?
17f
"azért vagyok a gyereke, hogy eltartson. "
Gyöngyöm, az eltartás nem azt jelenti, hogy minden szart megvesz a hülye gyerekének, hanem azt, hogy semmiben sem szenved hiányt a gyereke.
Nagy összegben mernék fogadni anyukám bankkártyájára, hogy nem halsz bele, ha nem kapod meg azokat a ruhákat. :)
jesszus te aztán!! van bőr a képeden 50ezerért rendenlni és kiakadni?
MENJ EL DIÁK MUNKÁRA!!
elég 1 napra, abból a pénzből fogadhatsz amit TE kerestél meg azalatt az 1 nap alatt.
szép még anyud pénzét akarod elszórakozni hülye fogadásokra.
gratulálok!
Naagyon feldobtad a napomat. Örültem mint majom a farkának hogy a keresztfiaim már tíz évesen se voltak ilyen szánalmas kis hülyék.
A kisebbik most tizenhárom éves, és eszébe sem jutna idióta kitalációkkal, meg mások bosszantásával szórakoztatni magát.
Légyszíves nyugtass meg kérdező, hogy nem tizenhét, hanem tíz éves vagy.
Ha unatkozol, miért nem csinálsz valami értelmeset?
Nem kötekedni akarok, de érdekel, mi vezérli azt, aki annyira unatkozik, hogy anonim oldalon kamukérdezget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!