Miért várja el anyu, hogy én fizessem ki?
Ugye itt van mindjárt a suli, és én pedig rendeltem netről 50 rugóért ruhákat. Mondtam anyunak, erre pedig ő azt mondta, hogy nem fogja kifizetni, mert ennyiért nem vesz nekem ruhákat. Az a vicces az egész sztoriban, hogy hónapok óta kérem, hogy hadd fogadjak sportra a neten az ő adataival meg kártyájával, mert kell a pénz, de nem érdekelte, és azt mondta, hogy majd ha kell nekem valami, akkor kifizeti, mert azért vagyok a gyereke, hogy eltartson.
Ha ez tényleg így van, akkor most miért nem akarja ezt kifizetni?
17f
Sportfogadásból csak a fogadóiroda gazdagodik, a fogadó sosem, ezt még meg kell tanulnod. A helyében meg én sem fizetnék ki 50000 forintot ruhákra.
Arra gondoltál már, hogy vállalsz diákmunkát?
"Az a vicces az egész sztoriban, hogy hónapok óta kérem, hogy hadd fogadjak sportra a neten az ő adataival meg kártyájával, mert kell a pénz,"
Tipikus Pistike:Olyan sürgősen kell a pénz hogy munka helyett lottózik vagy x összegre fogad sportra mert ugy is egyből nyerni fog.
"Sportfogadáson nyernék. Eddig tét nélkül írogattam, és plusszban jöttem ki."
Aha persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!