Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért várja el anyu, hogy én...

Miért várja el anyu, hogy én fizessem ki?

Figyelt kérdés

Ugye itt van mindjárt a suli, és én pedig rendeltem netről 50 rugóért ruhákat. Mondtam anyunak, erre pedig ő azt mondta, hogy nem fogja kifizetni, mert ennyiért nem vesz nekem ruhákat. Az a vicces az egész sztoriban, hogy hónapok óta kérem, hogy hadd fogadjak sportra a neten az ő adataival meg kártyájával, mert kell a pénz, de nem érdekelte, és azt mondta, hogy majd ha kell nekem valami, akkor kifizeti, mert azért vagyok a gyereke, hogy eltartson.

Ha ez tényleg így van, akkor most miért nem akarja ezt kifizetni?

17f

2016. aug. 23. 17:16
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
86%
És te miért várod el hogy ő fizesse ki?
2016. aug. 23. 18:12
 12/27 A kérdező kommentje:
Dolgoztam nyáron, de 40 rugóból sokra nem futja, főleg hogy már vettem belőle cipőt. Azért várom el, mert azt mondta, hogy ha rendelek, akkor kifizeti.
2016. aug. 23. 18:23
 13/27 anonim ***** válasza:
87%

Sportfogadásból csak a fogadóiroda gazdagodik, a fogadó sosem, ezt még meg kell tanulnod. A helyében meg én sem fizetnék ki 50000 forintot ruhákra.

Arra gondoltál már, hogy vállalsz diákmunkát?

2016. aug. 23. 18:24
 14/27 A kérdező kommentje:
Sportfogadáson nyernék. Eddig tét nélkül írogattam, és plusszban jöttem ki.
2016. aug. 23. 18:24
 15/27 anonim ***** válasza:
90%
gondolom nem 50 ezres rendelésre gondolt, meg nem hónap vége felé.
2016. aug. 23. 18:27
 16/27 anonim ***** válasza:
94%
Ja, persze, te nyernél. Naná. Nőj majd fel egyszer, még nagyon gyerek vagy. A hasonlókból lesznek hajléktalan szenvedélybetegek, akik nem értik, hogy jutottak a híd alá a tuti nyerő szisztémájuk ellenére. Ha úgy lenne, ahogy gondolod, hogy van, csupa milliomos élne a világon, mert mindneki csak a sportra fogadna.
2016. aug. 23. 18:29
 17/27 anonim ***** válasza:
92%

"Az a vicces az egész sztoriban, hogy hónapok óta kérem, hogy hadd fogadjak sportra a neten az ő adataival meg kártyájával, mert kell a pénz,"

Tipikus Pistike:Olyan sürgősen kell a pénz hogy munka helyett lottózik vagy x összegre fogad sportra mert ugy is egyből nyerni fog.

"Sportfogadáson nyernék. Eddig tét nélkül írogattam, és plusszban jöttem ki."

Aha persze.

2016. aug. 23. 18:39
 18/27 anonim ***** válasza:
88%
Gyerek, belőled vagy bűnöző lesz, vagy csöves, egy csődtömeg, egy lecsúszott suttyó, akinek kisiklott az élete és egy rokon/barát se lesz hajlandó téged hosszútávon kihúzni a sz*rból...
2016. aug. 23. 18:41
 19/27 piroska és a farkas válasza:
79%
Ès mennyiért vettél cipőt? Mert ha pl 15000- ért,.akkor ugye maradt 25000- Ft - od. Namost ha ezt " beleadod" a saját ruhàidba akkor rögtön nem 50ezret hanem " csak " 25 ezret kéne anyukàdtól kérned, ami egy fokkal barátibb összeg. A helyes az lett volna ha leültök és előre megbeszélitek, h mi a keret. Nyilvàn vàratlanul érte az összeg...amit nem csodàlok.
2016. aug. 23. 20:25
 20/27 anonim ***** válasza:
59%
Az összes ruhám együtt nem ér ennyi pénzt.
2016. aug. 23. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!