Ti felveszitek (utcára) a kifehéredett hónaljú pólót?
Figyelt kérdés
2016. aug. 18. 20:06
1/9 anonim válasza:
Nem. Ha kivan fehéredve akkor azt jelenti hogy agyonra van használva. 200 ft-ért veszek új felsőt a turiban, akkor minek hordjak olyat, ami igénytelenségre utal?
2/9 anonim válasza:
Nem. Ami bolyhos, szakadt, foltos az kertbe, nagytakarításhoz, otthoni hajfestéshez jó, máshova nem veszem fel.
4/9 anonim válasza:
Pólóért ezért nincs értelme nagyon sok pénzt kiadni. Egy-két nyári szezon és kész.
5/9 A kérdező kommentje:
Van kb. 20 éves pólóm is (Levi’s) aminek nincs kifehéredve a hónalja. A stift dezodor a bűnös, szinte az összes többi pólóm tönkretette, pedig dezodorhasználat után néha csak 20-30 perccel vettem fel őket. A kevésbé szűk ingekkel nincs gond. Köszi a választ.
2016. szept. 10. 12:48
6/9 A kérdező kommentje:
Stift = lapos
2016. szept. 10. 13:29
7/9 anonim válasza:
Hónaljnál nekem is ez a problémám, pedig direkt unvisible-t nézek stift-ben.
8/9 anonim válasza:
Igénytelen ruhát nem veszek fel. Otthoni ruhákat is selejtezem ha már ciki abban mutatkozni. Nekem már otthonra is selejt lenne egy ilyen póló.
Alapvető igényesség kérdése hogy utcára ilyet nem veszünk fel. Akkor se ha valaha drága volt.
9/9 A kérdező kommentje:
Egy ideje nem is vettem fel ilyet utcán. Egyedül élek, itthon senki nem látja, bár egy kicsit engem is zavar. De előbb-utóbb valóban kuka lesz a vége. A legtöbb amúgy is régi, amit már unok egy kicsit, és amúgy is ideje lesz jövőre új pólókat venni. Köszi.
2016. szept. 11. 08:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!