Szoktatok olyat csinalni hogy megvesztek egy alkalmi ruhat egy buliba felveszitek és 2 nap múlva visszaviszitek a boltba? Mennyire gykori ez nem gyanakodnak az eladók?
Ezrek teszik, nekem kb. minden ismerősöm. Vizsgára öltönyt, majd nyárra ruhát, két hónap múlva őszi cuccot, télre kesztyűt stb.
A Shameless sorozatban csinálták ezt. Akkor csak lestem, azt szép lassan rájöttem, hogy bizony ez a "valós élet", és jelen van a mindennapokban.
Ezt azok csinálják, akik a sznobizmus magasiskoláját próbálják követni, csak nincsen mögötte anyagi háttér. Ez így nem menő, hanem gáz. Nagyon gáz. Inkább veszem fel ugyanazokat a cuccokat, és fetrengek önfeledten a fűben, minthogy feszengjek egész este, hogy lesz a ruhán egy folt.
Szánalmas felszínes világ ez.
Na banyek, most felnyitottátok a szemem, hogy telik rengeteg lánynak mindig újnak látszó, szép ruhákra, miközben egy élelmiszerboltban fukarkodnak kiadni pénzt még egy kiflire, vagy megy a siránkozás, ha 300 Ft-al több lett a rezsi. Két volt lány lakótársamból indulok most ki. Mondjuk nekik az életcéljuk az MLM-ezés, mert ott munka nélkül utazhatják körbe a világot és dől a lé a számlájukra amíg szürcsölgetik a koktélt a tengerparton. Legalábbis ezt hiszik :D
Egy pasi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!