Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy mutatna ez az összeállítás?

Hogy mutatna ez az összeállítás?

Figyelt kérdés
Ősszel szeretném majd így hordani, ha nem mutat majd nagyon hülyén... Combig érő ruhákat bakanccsal. S a kérdés az lenne, hogy míg nincs olyan hideg hogy mutatna ez harisnya nélkül? Hűvösebb időben természetesen ez fekete harisnyával funkcionálna.
2016. aug. 15. 10:44
 1/6 anonim ***** válasza:
52%
Hiányérzetem van.
2016. aug. 15. 11:54
 2/6 anonim ***** válasza:

Valami kiegeszito? Vagy valami amivel fel tudod dobni oket (ov, nyaklanc, kalap..)? Ezek igy eleg unalmasak (szerintem).

Illetve az sem mindegy milyen bakancs. Martens bakanccsal nem hiszem hogy tul jol nezne ki.

Harisnyabol is van mintas, meg szineket sem bun hasznalni harisnyanal.:)

2016. aug. 15. 14:37
 3/6 anonim ***** válasza:
A bakancs nem passzol egyberuhához, valóban idiótán nézne ki.
2016. aug. 15. 14:38
 4/6 A kérdező kommentje:

Szeretem a minimál stílust, így kiegészítőket max. valami egyszerű nyakláncot szoktam(az is inkább minimál stílusú). Bakancs nőiesebb sima fekete. Kalapot mondjuk szoktam hordani...

Szóval harisnya nélkül melegebb napokon ez így milyen lehet?

2016. aug. 15. 15:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is szoktam ruhát/szoknyát bakanccsal hordani. De csak harisnyával ha ahhoz túl meleg van nem bakit veszek csak sima cipőt
2016. aug. 15. 16:44
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Valószínű nálam is ez lesz. :)
2016. aug. 16. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!