Mit véleménytek egy ilyen fiúról? Nem társkeresés!
Nem érzed egyiket sem igazán életérzésnek, egyszerűen csak tetszik az a stílus és bejönnek az ilyen zenék. Legalábbis nekem ez jött le a leírásod alapján.
Nincs ezzel semmi baj, ilyen szeretnél lenni tehát így èrzed jól magad akkor pedig teljesen rendben van. Nem egy olyan ismerősöm van aki hasonlít rád bár nekik más öltözködési stílusuk van mint neked de rajtuk sem látszik hogy metált/rockot hallgat. És nagyon jó emberek.
Szóval szerintem azzel nincs probléma ha jól érzi magát az ember a bőrében.
Ha megkérdezel minket, mi a véleményünk rólad, a megadottak alapján igenis a felszínesség jön le... mert semmilyen lényeges, megragadható dolgot nem írtál le magadról, csupán azt, hogy milyen stílusú zene és öltözködés felé tendálsz.
Vannak persze biztosan olyanok, akiknek ezek borzasztó lényeges információk, és el tudják belőle dönteni, hogy vagány vagy-e (???), vagy jó fej vagy-e (???), vagy éppen aktuálisan divatosnak számítasz-e (???) de akadnak olyanok is (köztük én) akiknek ez csak wtf.
Ennyi "adatból" pontosan ennyi összkép alakulhat ki rólad, hogy felszínes vagy (a kérdést értelmezve, hogy mi a véleményem rólad). Persze a divat kategóriában valószínűsíthető, hogy inkább a külső megjelenésedről szeretnél véleményt, de akkor hogy keveredik ide az, hogy mit hallgatsz (nem édes mindegy?), az meg nesze semmi, fogd meg jól, hogy "Páwa felé hajladozol" (Új népdal van születőben?)
Szép napot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!