Arcomon van egy nagy anyajegy és nagyon zavar. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van az arcomon egy nagy anyajegy.
Az a baj,hogy közvetlen a szemem mellett van és félek,hogy ha elmennék egy szakorvoshoz,akkor valamit elrontana és megvakulnék.
De így nem is nagyon merek ismerkedni,mert félek hogy emiatt a ronda anyajegy miatt elutasítanak a lányok.
A műtéttől is félek,mert lehet,hogy a szemem bánná a dolgot.
Sokszor azt veszem észre,hogy bámulják az emberek az anyajegyemet és ez rohadtul idegesítő.
Te bevállalnád a műtétet? Itt egy kép róla:
2015. júl. 21. 20:37
1/5 anonim válasza:
Feleslegesnek tartom az összes olyan műtétet, ami nem betegség miatt szükséges. Szerintem ez aranyos, ettől vagy egyedi. :) Én a helyedben nem feküdnék kés alá, mert utána a heg sem mutat majd jobban. Elhiszem, hogy zavar, de túl kritikus vagy magaddal.
2/5 anonim válasza:
Szerintem nem ezen fog múlni, hogy lesz-e barátnőd. Ismerek lányokat-fiúkat, akiknek ennél nagyobb, kiemelkedőbb anyajegy van az arcán, még "rosszabb" helyeken is, de mégis van önbizalmuk és párjuk is. Hidd el, ez az anyajegy egyáltalán nem tesz téged csúnyává. :)
3/5 A kérdező kommentje:
köszi :)
Remélem csak én csináltam nagy ügyet ebből.
2015. júl. 22. 11:36
4/5 anonim válasza:
Nekem is van a szememnél egy anyajegy, nem ilyen nagy, de azért eléggé látszik. Igazából néha el is felejtem,hogy ott van egyáltalán nem tartom magam hátrányosnak emiatt, leműttetni félek. Mondjuk igazából még egy ember sem mondta,hogy zavaró lenne :D Meg teljesen természetesnek fogom fel
5/5 anonim válasza:
Nyugi nekem sokkal nagyobb van. Igaz h nem az arcomon hanem a hátamon de kb. 5 cm széles.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!