Szerintetek gáz, hogy nem szeretem a nadrágokat?
Minden lány farmerban jár, én pedig minden alkalomra szoknyákból, ritkán rövidnadrágokból, különböző vastagságú és mintájú harisnyákból és különböző stílusú cipőkből állítom össze a ruházatomat.
Szerintetek velem van a baj, hogy nem látom csinosnak magam és kényelmetlenül érzem magam abban, amit mindenki más imád?
Vagy más is van így?
Dehogyis, pont ellenkezőleg! Jó hallani, hogy létezik még ilyen különleges lány is, mint te. :)
Egyébként egy ilyen nadrág szerintem jó alternatíva lehet néha szoknya helyett: [link]
Nadrág, de mégis csinos, nőies, különleges. Te mit gondolsz róla?
Egyébként nálunk is mindenki farmerban van, sajnos. Mindenki csak egymást majmolja. :(
Ellátogathatnál néha ide a környékre, biztosan különleges színfolt lennél a sok tömegcsajszi között. :)
25/f
Dehogy gáz, nincs ezzel semmi baj. Ha fiú lennél, extrémebb lenne ez :D De így? Nem baj, ha nem mindenki olyan, mint a többség.
Én a szoknyákat nem szeretem, ezzel sincs gond. De farmerom se sok volt életemben... Mindenki farmert hordott, én pedig fekete szövetnadrágot :D (Egyszer fekete farmert.) Miért hordanám azt, amin nekem nem tetszik vagy kényelmetlen, túl merev...?
Egyáltalán nincs ezzel semmi baj. Azt veszel fel amit akarsz és amiben jól érzed magad:)
Én speciel azért nem hordok szoknyát, mert akkor csak egy darab húsnak tekintenek és nem is olyan környéken mozgok ahol nem félteném a testi és lelki épségem egy szoknyás napomon.
#2, ne kezdd megint!!!!
Amúgy szerintem nem baj, ha nem szereted a nadrágokat, mindenki hordja azt, amiben jól érzi magát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!