Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nem szeretem a cső- és répa...

Nem szeretem a cső- és répa nadrágokat. Hol lehet hagyományos nadrágokat kapni?

Figyelt kérdés
Első sorban farmert. Miskolci vagyok, eddig ahány boltba bementem annyi féle fajta cső- és répa nadrágot találtam, de egyszerű egyenest esetleg kissé trapézost egyet sem.
2010. okt. 5. 16:07
 1/5 anonim ***** válasza:
de jó neked.én miskolci vagyok de én meg mindenhol csak sima nadrágokat látok,és csőnadrágot keresek :D
2010. okt. 5. 16:24
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát...

Én a Centrumban vettem nem rég, de hát azt most újítják. Valamelyik nap pedig kimentem az Auchan-ba és sok idő volt a buszig, elkezdtem nézelődni, betértem egy Takkor nevű üzletbe. Nem igazán szoktam ilyen helyekre játni, de meglepődtem, hogy mennyi trapéz és egyenesszárú gatya volt ott. Sajnáltam, hogy nem volt nálam több pénz, mert vettem volna. Nézz ki te is.

2010. okt. 5. 16:32
 3/5 anonim ***** válasza:
*Takko
2010. okt. 5. 16:32
 4/5 A kérdező kommentje:
Úgy tűnik mindig az van amit nem keresünk. A takkoban nem veszek semmit. Megbántam, hogy ott vásároltam. A nadrágok gagyik, és a 34-es is nagy rám, pedig amúgy 38-ast hordok. A felsők, még úgy ahogy elmennek.
2010. okt. 5. 18:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Turkálóban! Én sem szeretem a csőgatyákat, inkább a trapézosat, és nálunk sincs rendes gatyó az üzletekben... :-/ Mind csak a nagyon cuppanós, extracsípő, kinn-a-fél-hátsóm-ha-előrehajolok-félék... Vagy TeszVeszről! :)
2010. okt. 6. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!