Lányok aludtatok már egész éjszaka úgy hogy harisnyanadrág volt rajtatok?
Figyelt kérdés
2016. aug. 10. 22:48
21/28 anonim válasza:
14-es, ha írt neked, és megírod nekem is, nem mondom el senkinek, szavamat adom.
22/28 anonim válasza:
14-es Vagyok, nem irt a kerdezo , de nem is erdekel a sztori, viszont az furcsa hogy egy egyszeru kerdes ami egy egyszeru ruhadarabrol szol milyen erzelmeket valt ki egyesekbol...
23/28 A kérdező kommentje:
Azt hiszem 22-es akkor sem küldte volna el a történetet ha továbbítom neki. Az az érzésem nem egy "amit hallok rögtön tovább adom típus". Egyébként már kielemeztél, jellemeztél, véleményeztél, de a kérdésre nem válaszoltál. Tehát,aludtál már harisnyanadrágban huszonegyeske?
2016. aug. 12. 16:52
25/28 A kérdező kommentje:
És gondolom nem okozott semmi gondot. Szerencsés alkat vagy , köszönöm a választ!
2016. aug. 12. 22:16
26/28 anonim válasza:
Én fiú vagyok,de igen én is aludtam harisnya nadrágban,de az pamut volt.Néhány éve,amikor télen voltak azok a nagy hidegek.A kazánunk egy napon bemondta a csütörtököt pont estefelé.Csaknem az egész ház kihült,így kénytelen voltam harisnyában aludni,de legalább nem fáztam annyira.Az pedig a legkevésbé sem számított,hogy milyen ciki dolog.Így is másnap késő délután állt helyre a fűtési rendszer.
27/28 anonim válasza:
26--os, akkor te még jó helyzetbe vagy, minálunk este 8-9-től nincs fűtés, családi házba lakom és gondolhatod egész este, meg reggel milyen hideg van. Szóval a harisnya alap, de van, hogy duplán alszok és már úgy öltözöm fel harisnyásan gyorsan, hogy ne fagyjak szét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!