Lányok aludtatok már egész éjszaka úgy hogy harisnyanadrág volt rajtatok?
Figyelt kérdés
2016. aug. 10. 22:48
11/28 anonim válasza:
Persze, perverz. Mit hittél, harisnyamérgezést kap a guminőd?
13/28 A kérdező kommentje:
11.es, tanulmányozd a 9-es bejegyzésem első mondatát!
2016. aug. 11. 16:42
14/28 anonim válasza:
En is szoktam ha faradtan esek az agyba mert itthon polo es harisnyavan rajtam ha haza jovok a melobol ,de volt mar a pelda ,hogy faztam es feloltoztem es azert..
Egyebkent miert kerdezed ugy mintha nagy gond lenne belole?
30/L
15/28 anonim válasza:
Tanulmányoztam. Lány vagyok, csekkoltam. Még mindig perverz vagy, és csak verni akartad a kérdésre.
16/28 A kérdező kommentje:
13@ A kérdés kiírásakor ugyan még nem tudhattam,de valóban gond lett a dologból. Jók a megérzéseid.Ha érdekel /bár nem különösebben érdekes/, megírom privátban mi történt. Azért privátban mert nem akarom tovább borzolni a lelkivilágukat az itt lévő jól képzett pszichológusoknak akik egy kérdésből azonnali diagnózist állítanak fel egy ismeretlenről. Lásd 14-es válaszírót! Persze az is lehet hogy szegénykének még sosem volt senkije és itt próbálja a felgyülemlett szexuál feszültségét levezetni azzal hogy ilyen válaszokat küldözget.
2016. aug. 11. 23:06
17/28 A kérdező kommentje:
Bocsánat! 14-es válaszírónak szólt a válaszom első része, és tizenötöskének a második fele!
2016. aug. 11. 23:09
18/28 anonim válasza:
Privátban. Mert lószar sem történt. Máskülönben bizonygatnád az igazat.
Nem elég, hogy perverz vagy, kókler is.
19/28 A kérdező kommentje:
Látom a "kóklerség" nevű állapottal bővítetted a diagnózist.Bánt hogy nem neked küldök privát üzenetet? Valószínű igen. És ez a sértődött állapotod diktálta rólam a legújabb megállapításodat. Szerintem fogd meg a plüssmacidat és menjetek szépen aludni!
2016. aug. 12. 00:06
20/28 anonim válasza:
Nagyon irigy vagyok, hogy nem engem zaklatsz privátban. Orvost hívtál a csajszihoz, mert harisnyában aludt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!