Zara ruhaboltról vélemény?
Stílusban abszolút passzol hozzám, farmerokat szinte csak onnan veszek, viszont sima pamut pólókat nem igazán éri meg onnan venni szerintem, sok olyan felsőt láttam ott régebben, amik nagyon vékony, semmirekellő nyagúak voltak, a kabátjaik, zakóik meg szerintem rémesen túl vannak árazva, bár tény, hogy nagyon szépek.
Sokan nem szeretik a cipőiket, de nekem az összes zarás cipőm kényelmes (a 11 centi sarkú is), és elég jól bírják a gyűrődést.
szerintem nem drága. átlag. vannak olyanok is, amik kifejezetten drágák, de azért a legtöbbről ez nem mondható el szerintem.
vannak rossz és vannak jó minőségű cuccok is. van sok hétköznapi ruha, de ünneplőset, bulisat is tudsz venni.
nekem van onnan ruhám, nadrágom, kabátom, pólóim, pulcsijaim, és minddel meg voltam elégedve eddig. csak jól kell választani.
ha egy normális bolt úgy néz ki, mint egy turkáló, arról általában a vevők tehetnek, mert nagyon sokan bunkó parasztok, és csak dobálják össze-vissza a cuccokat, mert úgyse az övé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!