Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Zara ruhaboltról vélemény?

Zara ruhaboltról vélemény?

Figyelt kérdés
Ha lehet részletesen, köszönöm:)

2016. aug. 9. 22:28
 1/7 anonim ***** válasza:
49%
Elég drága
2016. aug. 9. 23:01
 2/7 Sunshinedoll ***** válasza:
41%

Stílusban abszolút passzol hozzám, farmerokat szinte csak onnan veszek, viszont sima pamut pólókat nem igazán éri meg onnan venni szerintem, sok olyan felsőt láttam ott régebben, amik nagyon vékony, semmirekellő nyagúak voltak, a kabátjaik, zakóik meg szerintem rémesen túl vannak árazva, bár tény, hogy nagyon szépek.

Sokan nem szeretik a cipőiket, de nekem az összes zarás cipőm kényelmes (a 11 centi sarkú is), és elég jól bírják a gyűrődést.

2016. aug. 9. 23:10
 3/7 Mercédesz01 válasza:
92%
A férfi részleg inkább elegáns ,de jó cuccok vannak. Szerintem nem olyan drága. Ha cipőt veszel visszaviszed és csak annyit mondasz hogy büdös tőle a lábad rögtön visszaadják az árát vagy választhatsz másikat.A női részleg egyenlő a turkálóval! A gyerek cuccoknál pedig ha lányos ruhákból van öt állvány ,akkor fiúsból csak egy. Elég felnőttes cuccok.
2016. aug. 9. 23:12
 4/7 anonim ***** válasza:
61%
olcsóbb üzletekben is találni hasonló ruhákat.
2016. aug. 10. 01:29
 5/7 anonim ***** válasza:
61%
Nem drága, de próbálj meg ott olyan ruhát találni, ami hétköznapokban is hordható.. én többször bementem már oda és semmi hasznosat nem találtam. Egyedül egy fekete nadrágom van, amit ünneplőnek hordok, mert olyan anyagú.
2016. aug. 10. 01:42
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

szerintem nem drága. átlag. vannak olyanok is, amik kifejezetten drágák, de azért a legtöbbről ez nem mondható el szerintem.

vannak rossz és vannak jó minőségű cuccok is. van sok hétköznapi ruha, de ünneplőset, bulisat is tudsz venni.

nekem van onnan ruhám, nadrágom, kabátom, pólóim, pulcsijaim, és minddel meg voltam elégedve eddig. csak jól kell választani.

ha egy normális bolt úgy néz ki, mint egy turkáló, arról általában a vevők tehetnek, mert nagyon sokan bunkó parasztok, és csak dobálják össze-vissza a cuccokat, mert úgyse az övé...

2016. aug. 10. 04:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Drágán - rossz minőség! Vadonatúj, drága kardigán ujján úgy válik szét az anyag hosszan- mintha kb ragasztva lett volna, mintha nem is a varrás menne szét. Jónak kinéző ócska minőség.
2023. okt. 25. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!