Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a kabátról?

Figyelt kérdés

[link]

Legszívesebben már holnap megvenném, csak idén kissé sok kabátot vásároltam a Zaraból (5öt).

Kíváncsi vagyok mások véleményére is, mondjuk úgyse az alapján fogom megvenni, vagy esetleg nem megvenni.

2016. aug. 2. 01:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%
Nekem nem tetszik, eleve nem jönnek be az ilyen szabású kabátok. Meg amúgy sem adnék ennyit egy kabátért.
2016. aug. 2. 04:49
 2/12 anonim ***** válasza:
38%
Nekem nem tetszik.Tiszta gagyinak néz ki.H&M-ben jobbak vannak.
2016. aug. 2. 05:13
 3/12 anonim ***** válasza:
38%
Ronda a fazonja, ócskának tűnik.
2016. aug. 2. 08:39
 4/12 anonim ***** válasza:
42%
El nem tudom képzelni mihez lehetne felvenni. Ami a modellen van összeállítás, az se jó.
2016. aug. 2. 11:05
 5/12 anonim ***** válasza:
Én meg azt nem tudom elképzelni minek 5 kabát (eddig), a meglévő 20 mellé.
2016. aug. 2. 21:34
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
nekem tetszik. kivéve a piros varrás. szerintem eléggé egy alap darab, sima fekete, semmi különös nincs benne, amiért ne lehetne könnyen párosítani más ruhákhoz. gagyinak meg semmiképp sem mondanám, anyagösszetétel is jó.
2016. aug. 2. 21:55
 7/12 anonim ***** válasza:
0%

szükségtelenül drága

agyonajnárolt (utálom ezeket a stílustalan divatcuccokat)

nincs fazonja, olyan mint egy zsák

azért, hogy a szekrényben álljon, nem venném meg.

Melyik épeszű embernek van 6 télikabátja???? Pláne, 30 ezrekért.... Sajnállak, hogy jó dolgodban nem tudod, hogy költsd el a pénzed...

2016. aug. 4. 19:26
 8/12 A kérdező kommentje:

#7 te megis hol latod hogy 5db TELI kabatom meg? Vagy szamorad csak a tel letezik mint evszak? Tavasz, nyar, osz biztosan nem letezik, es tuti sehol se talalsz tavaszi, oszi kabatokat, es mindenkinek a vilagon 1db teli kabatja van, amit magan rohaszt tavasszal es osszel is...na persze, ennyire ne legyel irigy:)

Ja, nagyon stilustalan, gondolom te milyen egyedi vagy, szerinted a Bershka meg a H&M a stilus?:D Ilyen kabatot jo ha 2 emberen latsz majd az utcan, nem az mint a sok tomegcuccot, amelyeket a fentebb felsorolt uzletek gyartanak es minden masodik csajnak megvan. Ugyh a stilusrol ennyit.:)

2016. aug. 4. 22:10
 9/12 anonim válasza:
Szerintem jó, ha ez beleillik a ruhatáradba és tudod hordani. Stílusos, kifinomult, a piros miatt különleges, ha tényleg erre vágysz és erre szeretnéd költeni a pénzed, akkor szerintem semmi akadálya. :)
2016. aug. 8. 14:50
 10/12 A kérdező kommentje:
Na vegul megvettem:)
2016. aug. 16. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!