Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a kabátról?

Figyelt kérdés

[link]

megszeretném rendelni, de nem tudom mennyire meleg egy tavaszi kabáthoz képest... Látattok már ilyet az üzletekben vagy élőben? Sajnos külföldön élek és nem sűrűn járok haza :/

2016. márc. 2. 09:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Én nem láttam élőben,de az biztos, hogy vékony, alapból béleletlen is, de a fazonja miatt alá lehet öltözni, meg szerintem amúgyis felesleges a vastagabb átmeneti kabát, mert az elmúlt évek tapasztalataira támaszkodva, eddig mindig nagykabátból jóformán azonnal bikinibe ugrottunk! :-)
2016. márc. 2. 10:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem elég vékony. Olyan koraőszinek vagy késő tavaszinak tudnám elképzelni. Bár lazának tűnik, ezért rendesen alá lehet öltözni, gondolom.
2016. márc. 2. 17:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszik, csak az a kár, hogy divatban van, és nemsokára minden második tucattinin ilyet lehet majd látni. (ne legyen igazam)

Szerintem ez egy tavaszi kabátnak teljesen megfelel, feltéve, ha nem egy szál topot akarsz alávenni.

2016. márc. 2. 19:42
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :)

Elég meleg van nálunk, nem is esett idén a hó, és igaza van a válaszolónak, hogy tél után rögtön itt a nyár :D

2016. márc. 2. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!