Mikor vannak idén nyáron leárazások?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy egy évben 2 leárazás van, és egy decemberben, egy pedig valamikor nyáron. De engem főleg az érdekelne, hogy ha az augusztusi aug.13) fizetésemmel elmegyek pl orsayba, bershkaba, h&mbe,pimkiebe vagy new yorkerbe akkor számíthatok -e valami extra akciókra vagy esetleg később próbáljam.2016. júl. 28. 17:07
1/3 anonim válasza:
Én sosem követem az ilyeneket de azt észrevettem hogy előző hónapban mindenhol nagy leárazások mentek.New Yorkerbe is 12.000 helyett 5000 ért vettem bőrkabit.CCC-ben 3500 ért cipőt,H&M ben 1700 ért felsőt,Tallyba nem vettem semmit de ott is volt.Csak néztem hogy lehet mindenhol kiárusítás.Persze amúgy mindig úgy van hogy akkor vannak ezek a leárazások mikor alapbol kevés pénzem van aztán mire lesz már vehetek meg mindent normál árba.Szerintem amúgy lesz nyár végi akció is de az nem szokott annyira nagy lenni.
2/3 anonim válasza:
Orsay: most!!!
Nézz körül a weboldalukon 😉
3/3 anonim válasza:
Akkor, vagyis mostanában kezdödnek el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!