Mi a véleményed a Converse cipőkről?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 18. 19:35
11/13 anonim válasza:
a nagy lóf@szt van igaza.én mindig is tornacipőben jártam.lehet,hogy a converse szar tömegcikk,de nekem tetszenek és ki fogom próbálni a sok kínai szutyok után,hogy tényleg strapabíró-e. leszarom,hogy minden kis hülye tininek ilyen van. amugy 20:37esnek és a 18:23asnak van igaza!
12/13 anonim válasza:
Nekem még sohasem volt, de a kínai márkátlan cipők 80%-val nem volt eddig bajom ;)
13/13 anonim válasza:
Szerintem meg igenis a kínai cipők azok, amik divatcikkek. Nem mindenki engedheti meg magának, hogy 20.000 Ft-ot kiadjon egy cipőért, ami bírja is. A kínai üzletek pedig csalogatják az épp divatban levő mintákkal a fiatalokat (pl leopárd minta, zebra minta). Azt mindenki megveheti. De ez csak saját vélemény, de úgy érzem, meg látom, hogy minden második lánynak kínai cipője van, és ez nem "menő".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!