Mi a véleményed a Converse cipőkről?
szerintem jók.
én nagyon szeretem őket és még akkor is szeretném ha nem lenne minden második emberen.Én nem azért hordom,hogy menő legyek.
sokkal jobb minőségű mint egy kínai és 10ezerért már lehet venni out letben.aki meg sajnálja a pénzt rá akkor az ne vegyen.mingyárt mondja valaki,hogy nem éri meg.
pedig nagyon is megéri.nekem van egy lassan 3 éves tornacsukám.:)outletbe vettem,amerikai.amugy a külföldi converse sokkal tartósabb mint a magyar.mert az amerikai annak most kezdett feljönni az oldala a hajlatnél a magyar fehérnek meg 2héttel a vásárlás után...:S
amugy arról senki sem tehet,hogy volt pár liba aki elkezdte,hogy most ez a trend.amugy ha aconverse tömeg cucc akkor a kínai is mert az is minden második emberen van.:Dde tudom,hogy van aki nem ad ki ennyit egy cipőre.én is félévente veszek cipőt és akkor azt egy huzamosabb időre.:)
Az elején még elment, de hogy minden 2. emberen ez van...
Tömegcikk.
11évesen vettem az elsőt, a punk-rocker korszakomban...
kaptam haveromtol egy sárgát. nem merem felvenni, pedig 8éves korom óta tornacsuka rajongó vagyok(rocker voltam :D) és mára nem merem hordani. :S Jönne, hogy emos, meg retrós, meg pózer...esküszöm. Szánalmas, hogy ekkora tinimajom divat lett az egykori "koszos, igénytelen tornacsukábol" :(
17L
nekem 3 is van, az elsőt 5 éve vettem és azóta is azt hordom alegtöbbször, mert nagyon szeretem. kényelmes,nekem sokáig kitart, pedig agyonhordom, és valahogy nem érdekel, hogy minden második tini ezt hordja, mivel én már nem vagyok tini, hogy árgus szemekkel a divatot lessem, nekem a kényelem és az, hogy tetszik, sokkal fontosabb. no, meg én már akkor hordtam,amikor még senki sem.
27/ L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!