Van olyan nő aki szereti a harisnyát?
Figyelt kérdés
Létezik olyan nő, akit szeret harisnyában lenni? Itt van olyan?2016. aug. 7. 22:07
11/18 anonim válasza:
Igen,télen nyáron,nem vennék fel szoknyát harisnya nélkül.Kényelmes és biztonságérzetet ad.
12/18 anonim válasza:
Én meg rövidnadrághoz is mindig hordok, mert biztonság érzetet ad és nem szeretek mezítelen lábakkal lenni, télen meg hideg ellen jó egy vastagabb.
13/18 anonim válasza:
Látod,sokan vannak!Az utcán kevés nőt látni harisnyában,sajnos azért nem olyan sok nő szereti.
14/18 anonim válasza:
Én imádom a harisnyákat, télen szinte csak azt hordok.
(Privátot nem kérek, olvasás nélkül törlöm.)
15/18 A kérdező kommentje:
Senkinek sem küldök privátot..........
2016. aug. 9. 23:18
16/18 anonim válasza:
Azért írják többen ezt a privátos dolgot, mert van itt gyakorin egy harisnya fétises, aki folyamatosan privátokat küldözget azoknak, akik azt válazolják, hogy szeretik a harisnyát.
17/18 A kérdező kommentje:
jézusom. bolondokból nincs hiány
2016. aug. 10. 09:50
18/18 anonim válasza:
Igen! Én szeretem a harisnyákat, de csak a nejlont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!