Külön lehet\kell választani azt ha vki kiegészítőként hord harisnyát-leggingst, vagy mert szereti ha a lábára feszül?
Első, kicsit nehéz nekem is megindokolni miért kérdem :D Sok féle véleményt, szokást olvastam már és ezért most összejöttek a gondolatok.
Vannak akik kombinálják ezeket a holmikat olyannal is, ami nem igazán passzol és hordják nyáron is amikor elvileg nem kellene és ebből is jött a kérdésem.
Én pont emiatt hordok még akár nyáron is nejlonharisnyát és leggingset is, mert imádom azt az érzést, ahogy rám feszül. :) Persze fiúként ez nehezebb ügy, kevésbé elfogadott, mint csajokon, ezért én nejlonharisnyát csak nadrág alatt hordok. Leggingset sportoláshoz felveszem önmagában is, de leginkább a műszálas spandex vagy lycra anyagúakat szeretem, ami olyan mint a fürdőruhák/biciklis/futónadrágok anyaga. :) Ezek fiúkon is jól néznek ki, én imádom. :)
Télen pedig jól jön amiatt is a nejlonharisnya, hogy kellemesen melegít a nadrág alatt. Nyáron sem zavar a nadrág alatt, amikor nincs nagy kánikula, és lehet hosszúnadrágban lenni. :) Kánikulában pedig rövidnadrágban vagyok, de akkor harisnya nélkül. :)
#4 vagyok.
Én sem tudom megmagyarázni hogy miért jó ha rám feszül minden, egyszerűen nagyon kellemes, és izgató érzés. :) Azt elfelejtettem írni, hogy a nejlonharisnyáimat nem ám sima nadrág alatt hordom, hanem szintén teljesen feszülős super-skinny sztreccsfarmer alatt. :) Én csak ilyen farmerokat hordok, nem szeretem ha nem tapad rendesen rám. :) Tényleg nagyon skinnyre gondolj, a bokámon is totál feszes, alig jön fel a lábfejemre. :) Na ez alá véve a nejlonharisnyát, nagyon kellemes simogató érzést okoz, pedig meg sem tud moccanni a bőrömön, mivel teljesen szoros. :))
Felsőkből, pólókból ugyanígy a feszes, tapadós fajtát szeretem, mert ugyanúgy ez a kényelmes, kellemes nekem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!