Ti mit csinálnátok ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
Rendeltem AliExpressről egy felsőt de kicsi lett, vizesen kinyújtottam, de az ujjai még mindig szűkek , főleg a csuklómnál, így ha hajlítom a könyököm vagy felemelem a karom, kényelmetlenül húzódik az anyag. 9 dollár volt szóval nem egy érvágás, meg rendelek majd nagyobbat, de nem szeretném hogy ha már kiadtam rá a pénzt kárba vesszen, szerintetek ha pl levágnám az ujját mondjuk könyék fölöttig, már hordható lenne anélkül hogy hülyén nézne ki?
Erről lenne szó: [link]
2016. aug. 2. 02:40
1/5 anonim válasza:
add oda olyan ismerősödnek, akire jó méret lenne, vagy add el gardrobcserén... szerintem nem éri meg a fáradozást és nem nézne ki olyan jól.
2/5 anonim válasza:
Akár le is vághatod az ujját, de megpróbálhatod eladni is
3/5 anonim válasza:
Megvesztetek?El ne add azután hogy nyújtogattad...Lehet, hogy nem látszik, de elég pofátlan lenne úgy eladni hogy előtte cibáltad.Rendelj egy mérettel nagyobbat.Mást nem tudsz csinálni.
4/5 anonim válasza:
Egy tangát még lehetne belőle csinálni.
5/5 A kérdező kommentje:
Feltűrtem az ujját így okés. Amúgy azért se adnám el mert az oké hogy én kiadtam érte kb 2500 forintot de egy olyannak aki márkás ruhákat hord még vadi újan se ér többet egy ezresnél.
Mindenképpen rendelek nagyobbat ha kapok zsebpénzt.
2016. aug. 2. 23:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!