Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy oldjam meg a ruha vásárlá...

Hogy oldjam meg a ruha vásárlást meg melltartó vásárlást?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok 85/F melltartót hordok, először is nem találok sehol se a méretemben melltartót 1x találtam, melyik bolt lenne jó? Hol érdemes keresni? A másik hogy 50 kiló vagyok, nagyon vékony az alkatom a mellemhez képest így ruhát se találok, általába ha találok a mellemre ép nem feszül de a hasamnál meg lóg mert hasam eggyáltalán nincs, egy csomó ruhárol le kell mondanom ez miatt, hogy öltözködjek csinosan ha semmi nemm jó rám? Hogy oldjam meg ezeket?
2016. júl. 29. 16:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
H&M? Ne viccelj már.
2016. júl. 29. 21:24
 12/13 anonim ***** válasza:

Miért ne lehetne jó egyberuhát találni? Nem azt mondom hogy egyszerű, meg nyilván a csípő méretétől is függ hogy melyik fazon jó, de azokból is vannak jók bőven. Pl ilyesmik

[link]

[link]

2016. júl. 29. 21:31
 13/13 A kérdező kommentje:
H&M-ben push uposok vannak ami kb arra jó hogy a bimbóm takarja szóval ott nem veszek melltartót mert a legnagyobb is ott az E de ugyan úgy ki lóg a bimbóm
2016. júl. 29. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!