Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy oldjam meg a ruha vásárlá...

Hogy oldjam meg a ruha vásárlást meg melltartó vásárlást?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok 85/F melltartót hordok, először is nem találok sehol se a méretemben melltartót 1x találtam, melyik bolt lenne jó? Hol érdemes keresni? A másik hogy 50 kiló vagyok, nagyon vékony az alkatom a mellemhez képest így ruhát se találok, általába ha találok a mellemre ép nem feszül de a hasamnál meg lóg mert hasam eggyáltalán nincs, egy csomó ruhárol le kell mondanom ez miatt, hogy öltözködjek csinosan ha semmi nemm jó rám? Hogy oldjam meg ezeket?
2016. júl. 29. 16:39
1 2
 1/13 Sunshinedoll ***** válasza:

Nagyon vékony alkathoz nekem a 85-ös körméret nem nagyon passzol. Biztos, hogy 85/F a méreted?

Esetleg próbálj olyan ruhákat, aminek a szoknya része mell alatt bővül. így nyugodtan vehetsz olyat, ami felül nagyobb méret. Vagy egy bővebb fazonú ruhát fogj össze egy övvel derékban, esetleg ha van rá lehetőséged, alakítsd át a ruhát egy szabóval.

2016. júl. 29. 16:47
 2/13 A kérdező kommentje:
75-öt hordtam, de csak 85-öt találok ebben a méretben szóval legbelülre kapcsolom és kicsit laza is de nem tudok mit csinálni vele, és bő ruhákat hordok amit utálok mert olyan mint ha lenne rajtam felesleg
2016. júl. 29. 16:50
 3/13 anonim ***** válasza:

Ha ennyire problémás, akkor műtéttel meg lehet kisebbíteni. Talán 2 kosárral beljebb lennél. Azért elég nagy melled van az alkatodhoz képest. A hátad nem szokott fájni? ilyen okokra hivatkozva TB alapon is megcsinálják.

Normál esetben nem szoktam ilyeneket tanácsolni, főleg, hogy én is félek a műtétektől, de gondolom már millió ruhát felpróbáltál, ami nem állt jól. Külön varratni is lehet(vagy magadnak megvarrod), de az se megoldás, mert a varratás egy vagyon.

2016. júl. 29. 16:50
 4/13 anonim ***** válasza:
Melltartót pl triumph, calzedonia, intimissimi boltokban keress. Nem olcsó, de biztos találsz megfelelő méretű darabokat. Ruháknál pedig sok esetben az átalakítás a legegyszerűbb.
2016. júl. 29. 17:01
 5/13 anonim ***** válasza:

Ne hordj nagyobb körméretet mert nem fog tartani és fájni fog a hátad. 75H már tényleg baromi ritka méret, az sajnos igaz. Bonprix-n vannak viszonylag vállalható áron. 80G-t láttam már a Tescoban. Ezeken kívül Triumph, Anita, Bravissima, de azok tényleg nagyon drágák. Esetleg M&S, abban nem vagyok biztos hogy G vagy GG(=H)-e a legnagyobb.

Ruhák terén teljesen igazad van, ugyanez van nálam is. Ami meg sztreccsesebb, az elöl 10 centivel rövidebb mint hátul. Keresgélni kell sajnos, mást nem tudsz csinálni. Mindjárt keresek pár linket hogy nekem milyen fazonok jöttek be.

2016. júl. 29. 18:39
 6/13 anonim ***** válasza:

Szóval vannak olyan felsők, amiknek mellben van egy kis plusz anyaguk. Pl

[link]

(nekem olyan van ami csak a két mell közt van így összeráncolva)

[link]

Vannak amiknek csavart az eleje

[link]

[link]

[link]

Van amelyik átlapolt

[link]

Ezen a képen nem igazán látszik, de mell alatt megköthető. Nekem ezek jöttek be leginkább, bár sokszor van az ilyen fazonoknál is hogy a mellrésze túl kicsi. Fontos hogy lágyan omló legyen az anyag, mert ha merev akkor kismama-hatása lesz.

[link]

Mell alatt szűkített (ha a melltartó nem nyomja össze a melleidet, akkor nem ilyen ribizlis, teljesen vállalható)

[link]

Mell alatt gumis

[link]

Sajnos nem látszik a képen igazán, mell alatt egy 10 centi magasságú részen vízszintesen össze van ráncolva.

A sima, "egyenes" felsők közt van ami jól áll derékban, van ami úgy ahogy leírtad, ez vlsz az anyag rugalmasságán múlik.

Blúzból a gombos felejtős, csak a bebújós, sztreccses anyagú jó.

2016. júl. 29. 19:10
 7/13 anonim ***** válasza:
Calzedonia, Intimissimi felejtős, nincs méretválaszték.
2016. júl. 29. 19:12
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) és igen szokott fájni a hátam és tervben van mell kisebbítő műtét de mivel még nem vagyok 18 addig nem csinálják meg :)
2016. júl. 29. 20:33
 9/13 anonim ***** válasza:

H& M-ben van jo melltarto Neked!

Egybetuhat ne vegyel. Csak nyulos felsoket ! Ami eleg sztreccs, az csinos lesz rajtad! En hasonlo alkat vagyok.

Alulra kulon nadrag vagy szoknya legyen.

Ingben is leteznek nyulos pamutvaszonnak kinezok!

N

2016. júl. 29. 21:21
 10/13 anonim ***** válasza:
Jó melltartó (ami nem bő!) nagyon sokat segít. Illetve a hátizmok fejlesztése - még fiatal vagy, nem volt idejük az izmaidnak a hirtelen megnőtt melleidhez alkalmazkodni, tornával rá lehet erre segíteni.
2016. júl. 29. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!