Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hány pár lábbelitek van?

Hány pár lábbelitek van?

Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok!

2016. júl. 25. 20:59
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Én a használt cipőimet mindig eladományozom szóval ha kapok egy újat amelyiket már nem annyira használom akkor megválok tőle.Lenne már vagy 40 pár cipőm...Nekem bőven elég 3 cipő,2szandál,1 slip on,1 papucs,2 bokacsizma,2 ünneplő magassarkú(mert hétköznap nem veszem fel őket mivel bem tudok benne járni hosszú ideig) Van még pár torna cipő meg egy -két balerina...meg még ezeken kìvűl tényleg pár db.:) 16/L
2016. szept. 15. 23:00
 22/24 anonim ***** válasza:

Nagyjából 30, most selejteztem, egy nagy dobozzal éppen eladok, egy dobozzal eladományoztam és kb 8-10-et kidobtam.

36 N

2016. okt. 17. 22:50
 23/24 anonim ***** válasza:

4 pár tornacipő (ebből egy tesire), 1 pár bokacipő, 3 pár csizma, 2 pár papucs, 2 pár szandál, és 1 ünneplő. Azaz összesen 13.

13/l

2017. márc. 23. 17:31
 24/24 anonim ***** válasza:
Rengeteg van. Van esküvőre való 2 pár alkalmi. Van temetésre való 2 pár fekete nyári,és téli temetésre 1 pár fekete, ebben járok télen templomba is. Van 4 pár nyári szandim hogy tudjam váltogatni kedvem szerint. Van amit ovis ünnepre hordok 1 pár körömcipő. Van papucsom udvarra és bentre a lakásba egy egy pár. Ezenkívül van téli bakancsom amit dolgozni hordok, illetve 2 pár sportcipő. Van 1 pár khurvacipőm is.
2022. aug. 20. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!